Son durum : malesef olumsuz
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Saat 19:30 gibi bir analiz daha yaparız son durumlar
-
Sizce güneyler mi
Modeller inecek diyor. Karadeniz üzerinde durmasında sorun yok bant çok çok uzun ben 400-500 diyorum ama daha fazladır.
-
gözün kandıraya inip istanbula gelmesine vesile olacak diyebiliriz

Gelse şuan İstanbul kopar onu bekliyoruz hatta orada biraz yatsın dinlesin sabaha kadar İstanbul sabaha 1.5 metre kar ile uyanır.
-
Arkadaş Gücünü Ta ORTA KARADENİZDEN Alan Bir Vortex İçin ben bu işi biliyorum diye tivit atmanın anlamı yok ki
Göz şuan oldugu yerde hafif güneylese İstanbulu esir alır bunun farkında değiller hocam
-
Hocam biz Kocaeli nasıl bi etki olucak kaç gibi başlar
Erdal 8 de başlıyor yani 20:00
-
Bir daha vorteks falan gelmesin ne karın ağrısıymış bu ya (!)
Eee bütün modeller böyle hani sistem kaçtı gitti mevzuları böyle ufak ayrıntılarla gidiyor işte bu çok güzel örnek.
Sabahki gelişi gibi direk kandıra ordan Kocaeli tarafına inse vorteks gözü İstanbul iptal olurdu
-
Millet istiyor ki o 400- 500 km lik bant oldugu gibi İstanbula gelsin tam ortalasın. Evden çıkmazsınız ohal olur ekonomik sıkıntı enerji sıkıntısı yaşarız. Afet olur herşey tadında güzeldir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar bitti gitti diyenlere aldırış etmeyin daha başlamadan bitirmeyin.
Anlık radar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son durum vorteks gözü sabah saatlerinden itibaren geliş yönüne dogru hamle yapıyor buda yağışın kara gelmeden saat yönünde gözün çevresinde dönüş hareketini yapmasına neden oluyor vorteks gözü ok işaretli alanlara Bi şekilde kendini atması gerekiyor. Bu şekilde sistem ömrü daha kısaldıgı gibi etkisi de gittikçe düşüyor. Gelen yağışlar bu dönüşten kopan ufak emareleridir.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Vorteks gözü kuzey batılı hamle yapıyor bariz burdan direk güney batılı yada güney dogulu iniş yaparsa etkili bir yağış girişi olur aksi takdirde pembe ok yönlerinde geldiği yere dönüş yapar İstanbula da parça kırıntılar gelir.
Modeller de akşam 7 den sonra bu gözün tam kandıra kısmına dogru hareket edeceği ön görüsün de.
Herkes kar bitti sistem gitti kapattık demesin şuan ki vaziyet sistemi kısalatabilir de aksine uzatabilirde
Herkese hayırlı akşamlar
-
Hafif batılama var kuzey batılı hamle yapıyor şuan
-
Hocam beykoz ne olur
Güzel kar alır
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu alanlarda yogun yağış olacagı için akşam şimşek eşliğinde kar yağışları görebiliriz.
-
Vorteks gözü şöyle 5- 10 km batılamış olsa İstanbul adına tümü ile yogun yağış olurdu. Şuan esenyurt başakşehir tarafları sınır ile kalıyor
-
>>>WinteR<<< hocam Sultangazi gibi boğaza kısmende yakın olan yerler için bir yorumun var mı? Etkili yağış yakalarmıyız?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatler sonra başlayacak kar İstanbulun en yogun bölümlerini işaretledim. Saatler ilerledikçe batı taraftaki her kareyi siliniz. Ha diger yerlerde hiç mi kar olmayacak diye sorarsanız . Olacak ama etkili bir yağış olmaz en yogun bölümleri kare alan içersine aldım. Dediğim gibi saatler ilerledikçe kuzey batıdan kareleri siliniz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul adına en yogun yüksek kar alacak bölge yeşil alan. Oklar yağışın yogun oldugu yerleri temsil eder.