Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
Daha yeni döndü sancaktepe yeni başladı sayılır sabır biraz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
Daha yeni döndü sancaktepe yeni başladı sayılır sabır biraz
Hocam genelde herkes (forum, twitter) avrupa yakasını ve batısı için çok yağış alıcak derken siz neden anadolu yakasının güney doğularına daha çok yağış alacak dediniz açıkçası merak ettim? modellerde avrupa yakasına cömert davranmış
Ben Avrupa ya kar yağmayacak demiyorum oraya da yagacak elbet ama yogun olarak benim analizim böyle
O zaman Kocaeli eskiye göre biraz daha şansli şuan değil mi hocam?
Biraz çok da değil yani
Avrupa yakasi sahilleri icin kendi konumum icinde tamamen fiyasko sistem
Sizin bölgenizi anca Poyraz etkiler
Yalnız kabul edelim ki sistem (özellikle Avrupa yakası sahilleri açısından) büyük çoğunluğumuzu ters köşe etti.. Doğa:"Ben buradayım, güç bende"dedi.!
Deniz etkisi yağışta malum sahil kesimler zayıf alıyor çok güçlü dek mekanizması oluşması Lazım.
Son analizlerime ve son model çıktısına göre yarın ki asıl lokma Anadolu yakası güney dogusu yararlanacak.
İstanbulun her yerinde yağış olacak fakat Maltepe sancaktepe Sultanbeyli Pendik civarı biraz daha şiddetli yağış alcak yağış saati ise öglen den sonra 14:00 gibi. Asıl yogunluk o zaman
Şu son gelen dek Anadolu yakası özelikle dogusu ve ortasını için inanılmaz derece kar yaptı.
Yaklaşık 50 dk yağıyor
Anlık sancaktepe yağış 40 dk devam ediyor.
Sancaktepe de 30 cm geçti anlık yoğun devam ediyor
Sancaktepe de 20 cm i bulmuş durumda anlık
Kütleler çok agır ilerliyor.
Başlıyoruz İstanbul gözlükleri takın radar takip
Yağış gece başlayacak dün akşam da söyledim gece başlayıp yarın gün devam edecek istanbul geneli
ben deklerin (lokal uzun bantlar hariç) 10 15 cm bırakacağını ,gelmesi durumunda siklonun 20 cm ekleyeceğini düşünüyorum. hayırlısı olsun
Dekleri ben hiç hesaba katmadım ne söylersek yalan olur. 24 ocaga kadar ki durum
hocam dek hariç derken sadece siklonu mu dahil ettiniz
Evet