sıra italya'da gibi duruyor sabah bize öğle avrupaya akşam italya gece kafkas döngü bu
Bu orda fazla durmaz hocam bize gelir ab girerse araya bizi sıyırır Kafkaslara atar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursıra italya'da gibi duruyor sabah bize öğle avrupaya akşam italya gece kafkas döngü bu
Bu orda fazla durmaz hocam bize gelir ab girerse araya bizi sıyırır Kafkaslara atar
Daha ne istiyorsunuz adana kebap yok yok İskandinav yükseği isteriz
Hasan61 yanlış yeri çizmişsin ula😅
Olur öyle şeyler
Güzel gidiyor güzel öglen gibi sanki moral bozman
Hep senmi çizeceksin hocam bizde çizelim biraz 🤨♥️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Oo maşallah seneye de yeter bize bu
:buyur:
Şimdi oldu Bak
Kuzeydeki soğuklar çok iyi taa 🥶😍🌨️🤲🌬️
Nerde soguk ben göremedim
54 ile soguklar yavaştan çekiliyor sanki İstanbul ve Marmara üzerinden
Bak dedim size nba katılacak 1050 azor tövbe tövbe maşallah diyelim
zakum001 eline sağlık 👏
Cümleten hayırlı geceler olsun inşallah
Yarın gece siz yapın hocam yakın zamanda afrika görmedik dünya gözüyle görelim özledik kuru soguktan iyidir
bende güncellemeyi müsadenizle burda sonlandırıyorum,herkese iyi geceler diliyorum
Eline emeğine sağlık
Azorsuz da iner azora gerek yokta 1010 ab orayı Bi salmadı gitti tam sistemin iniş yerine yattı kaldı
Bak ya azor efendi nereye Amerika da nba katılacak galiba neyse herkse iyi geceler
Takip eden eş dostlara kendinize iyi bakın
Uzun vadede daha çok ekmek çıkar bize. Bu süreçten maksimum şekilde faydalanmalıyız. Zira Azor son yıllarda gördüğüm en etkili Azor.
Azor güzel azor da hocam izalanda kökenli soguklara göre azor şuan her hareketi bize ters. Ya üstümüze yatıyor yada yatak Avrupa üzerine yatıp tüm alçakları üzerine çekiyor.