Mis gibi
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
21:01 herkes hazır beklesin >>>WinteR<<< sende sopanı hazırla abi :D
Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler. Ben Bi koşu depo gidem deniz botu terliklerimi çıkarım
-
ecmwf bende beğeni istemiyorum ama inadım inat :D
Evin önüne sinyal kesici yollarım bak
-
İyi maşallah Zonguldak öyle çalıştın ki seni Zonguldakli67 kömür ocaklarına işe alsın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan bize ne atmosferin kaç bin km üstündeki soguklardan sen konuya gel
hani sistem hani soguk -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan61 ne yazcamı bilemedim bak
-
Zonguldakli67 şu bizim malum konuyu aç aglayacalar oraya geçer. Ecwmf güncellemesinden sonra malum havada soguk konuyu aç UFO yu felan yak gelen giden olur adamlar üşümesin.
-
Ben beğenmedim - 16 yok hep mavi☹️ ecmwf bakalım kral o zaten. Gfs çöp zaten☹️💥😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ulan gfs yaktın beni yaktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şaka takılıyorum sana seviyoruz
ama ecwmf güncellemesinde gez dışarı çık gelme foruma 
-
Ah hasan ah maaşına zam işine son
-
Ben bişe sorcam 23 den sonra Biz güneşi birdaha ne zaman gorecez
Trabzondan İstanbul a uçak bileti al uçak ta görürsün bulutların üstünde her zaman
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan61 taş felan yokmu şu yukarı el sallasan
-
Ah hasan ah komutan logar Bi cisim yaklaşıyor
-
Hiç morları göremicez heralde hocalarım bu akşamda ülkemizde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeterli mi Erdal - 42
-
Hiç morları göremicez heralde hocalarım bu akşamda ülkemizde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.