>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem hayırlı olsun Marmara nın dogusu İstanbul'un Anadolu yakası için daha iyi geldi.
-
Arkadaşlar cenaze işlerinden dolayı ancak bu sabah tekrar bakabildim gfs aynen devam ediyor..Gfsyi takip edin artık bugün son akşam çıktılarından sonra model takibini bırakıyoruz..
Başınız sağ olsun hocam. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲
-
Azoru ham yaptı izlanda yine neyse Yasin71 elin sağlık takip eden herkese teşekkürler
-
durdu gene
Valla burdan nasıl dönecek bende bekliyorum vermesi lazım sistemi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu bölüm kapanmadan bir İskandinav yükseği desteği gelirse tekrar iniş olur bu kez saglam gelir.
-
Bir süre kalacak gibi duruyor tam iç Anadolu ya İskandinav yükseği attı . Top olsada dönüp dönüp kar yapsa
-
Batı orta ve dogu Karadeniz sevinebilir iç kesimler don buz soguk. Dev sistem öncesi atıştırmalık demiştim 19-21 ocak inş atıştırma büyük lokma olur
-
Sistemi ne yaptı ne etti kutuptan verdi.
Yıldız savaşları mı başlıyor mu. Kuru soguk
-
mor gelirmi hocam yüksek destek verirse?
Şuan yukarı yı oynatacak bir durum yok.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ne zaman kutup yükseği destek Yaprsa yada merkezi - 24 çekirdek ayrışıp siklon kuvveti Alırsa o zaman sistem inişi izleriz. Yoksa böyle serbest dalışa devam
-
Azor arayı açmaya çalışıyor kutup yükseği destek eli uzatmalı
-
12 sinde gelen sistem modellerde yüksek basınç olarak gözüküyor, neden saat yönünün tersine dönüyor. Bilmediğim için soruyorum
Siklon hareketine baglı olarak her daim siklonun batısına geçer. Eger ki siklon dogusunda kalır kuzeye dogru hamle yaparsa inen soguklar geri çekilir Kafkaslara gider.
-
Bizim gözümüz 2 ve 3 bölge yani kutup sogukları ve SİBİRYA da olsun oradaki soguk birikim deposu çok önemli.
-
Bu sistem serbest dalış sistemi arkadaşlar herhangi bir destek yön tayini yok