Bomba geliyor bu acaba nasıl bir etki yapacak bende merak ediyorum.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bize gelirmi hocam
Asıl yağışı attım az önce o ok yönünde inecek ondan sonra sistem tamamen dek olayına dönüşecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
>>>WinteR<<< hocam bu tekirdağ tarafındaki kütleler nedir ?Balkanlardan geliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şimdi yaklaşıyor. Sarı alan da etkili bir yağış olacak özelikle kuzey kesimler
-
hocam 12 gibi rüzgar daha da iyi bi vaziyet alıyor
şahsen ben boğaza 20km uzaktayım bi kütle yakalarım gibi hissediyorum
Avrupa batısında iseniz sıkıntı
-
GFS hayali takılıyor, 850’de -4 ile kar veriyor model 🙃
Hocam karayel varsa olur anormal bir durum değil
-
havada görsekte razıyız hocam
Şans kısmet işi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rahat yayılır bence
Gelenlere bakmayın 1 kaç saat sonra görecekleriniz bunların yanına gelmez
-
hocam yaramıza tuz serpiyorsun biz ne yapalım ne önerirsin peki :D
Avrupa için sistem devam ediyor sabah dek mekanizması tam anlamı ile tüm İstanbula çalışacak ama kısa sürede
-
Şuan pendikte yollar bile beyaz oldu en fazla 15 dk dir yağıyordur
Pendik daha yagacak
-
Arkadaşlar az sakin bu gelenler devede tırnak gece gfs güncellemesi ile burda olun. Şuan gelenler kırıntılar.
-
Arkadaşlar dek olayı şu yağış geçtikten sonra başlar ama rüzgar yönü karayel oldugu için İstanbulun en dogusuna gelen dekler olur.
Dek olayı asıl İstanbul adına 700 hpa rüzgar modeline göre yıldıza döndüğü saat sabah 9-10 civarı bu durumda öglen 1-2 gibi yine eski haline dönüyor.
Zaten sistem yarın gece 00.00 da İstanbul adına gitmiş bitmiş olyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Merkezi kırımın kuzeyinde duran ab karadenize dogru yağış gönderiyor. En çok etkilenecek yerler kuzey kesimler yağış karaya çıktıkça eriyecek büyük ihtimalle
-
Hocam bundan Kocaeli de etkilenecek mi
Erdal 300 kere sordun en şanslı yer KOCAELİ
-
Hocam istanbul geneli için değilmiydi sistem bize hiçmi ekmek düşmez
HAYIR değil