12 ocak ta giriş yapacak sistem için fazla yüksek beklenti de olmamak lazım. Özelikle İstanbul için Trakya da yağış sıkıntısı çekebilir. Yağış ile soguk girişini aynı anda yakalarsa o zaman güzel şeyler olur.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sistem tam belirttiğim gibi balkan marmara merkezi sistemli geliyor bu izohipslerle karadenize veriyordu ecm ancak sistemi net gfs gösteriyor..İstanbul bu sistem de sürpriz yapabilir..2-3 sistem daha var devam
Hocam çok kritik bir sistem valla son ana kadar götürür bizi siklon geçişi bir anda soguma girmesi. sıcak soguk hava değişkenliği rüzgar yönü ne ararsan var :D
-
Gfs öglen güncellemesi sistem için en iyi çıktı yı vermiş benim ümidim yoktu açıkcası yine değişime bariz açık her an her şey olabilir. Sistem efsane de olabilir. Diger türlü kuru soguk bırakıpta gidebilir
Sisteme 90 saat kaldı fakat etkili kar için 114 saat itibariyle Trakya ve Marmara için asıl sistem sogukları devreye giriyor. 500 hpa da - 30 üzeri durum 114 saat ile Trakya ve İstanbul Avrupa yaksında hissediliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ömer nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara iyi ki doğdun
-
Modeller ayın 20 sinden sonra kış moduna döneceğimizin sinyallerini veriyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı şekilde 1985 de oluşmuş
-
Teşekkürler hocam
Köprü halatları kopmuştu fena bir kış mevsimi olmuştu
-
Hocam müsaitseniz modellerini atar mısınız ya da tarihi söylerseniz biz atalım. Merak ettim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şunun gibi ara bölücüler araya girmese ülkemize ohal ilan edilecek türde sistemler gelecekte işte olmuyor
-
Agalar affınıza sığınarak birşey sormak istiyorum. Daha önce kafkaslardan ülkeye soğuk girişine şahit olan var mı? Nasıl bir model oldu bu böyle!
Var 2004 yılı
-
Yayında ve yapımda emeği geçen tüm gfs yetkililerine selam olsun
bok
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takip eden herkese teşekkürler hayırlı cumalar hayırlı akşamlar
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 234 de ki ab ye bak neler yapıyor. Sogukları resmen kuzeye itiyor ordan kaybolup gitmeli bir an önce
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Devamında inş araya bir ab daha girmeden kutup yükseğine destek veren bir Azor görürsek tekrar iniş görebiliriz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu yb basınç kuzey batılı çıkıp o ab yi orda sıkıştırmış olsa şuan inen sistem direk tepemizde idi.