Ne demiştik 19 - 22 gibi ufak salınım ay sonu sistemi ile yalnız şu tarihte göze çarpmıyor değil ha 02.02.2022 Adnan Oktar da 02.22. 2022 demişti
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamun aleyküm neler kaçırdık acaba bakalım
-
Bu foruma katıldığım günden beri çok şey kattınız bana teşekür ederim. Bazen kötü yorumlar oldu bazen kavgalar oldu onun için çok özür dilerim isteyerek kimseye kötü davranmam bir hava grubunun aiele ortamı yaratması kadar güzel birşey yok bunu gördüm ve çok mutlu oldum , önümde bir univeste sınavı var ona odaklandım çalışma olsun o bu şu olsun hava olaylarına küçüklükten beri takip ederim küçüklükten beri bir kar sevdalısıyımdır annemler sürekli der yine aynı kafadasin filan çünkü kış ayı olunca bı baska oluyorum sürekli evde modelleri takip ediyorum kendimi daha çok geliştireceğime inanıyorum ancak dediğim gibi şu üniversite sınavını bı atlatigim kendimi bu konulara daha çok vericem İlk olarak kendi bolgemin coğrafi şartlarına bakicam sonra ülkemiz sonrada basınç dizilimleri okyanuslardaki hareketler rüzgarlar,
Whisper Sinan Yerguney >>>WinteR<<< Zonguldakli67 cografyaciburak Hocam çok güzel bir ortamımız aielemiz var umarım hep böyle devam eder umarım her yıl güler yüzle devam ederiz
sizi iyiki tanımışım birer büyüğüm olarak sizlerden çok şey öğreneceğim öğreneceğimiz doğrudur.
Bizde seni tanıdığımız için mutluyuz bizlere senin gibi üyeler lazım. Yoksa hava forum bahane aile olmak birlik olmak her zaman en iyisidir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Benzio mu bilemedim😅 bıyıklar olsa belki
Baya baya benziyor aynen bıyık bide saçlar az uzun olsa tamam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. BABA AKÜ YOK AKÜÜ. AKÜ OLMASA ARABA ÇALIŞMAZ. AKÜYÜ ÇALMASALAR BİR ŞEKİLDE SİSTEM İNERDİ
-
Ay sonu için çılgın modeller anca 15 ocaktan sonra yansımaya başlar.
İleriye dönük senaryo misali konuşacak olursak 19 - 22 ocak gibi bir ufak mini salınım arkası ay sonu bahsi geçen sistem ihtimali oluşabilir.
Bu tarihlere kadar kutup bir süre toparlanma moduna girer.
-
Modellere arada kuzeyden bakın. Kuzeyde depoda su kalmış mı bu gelenler yoksa boruda hava ile gelen su mu? Yoksa bizim depo yan mı yattı başka yere akar.
-
Arkadaşlar ben kapadım 20 ocağa kadar modelleri bir değişim olursa biri beni arasın.
İyi akşamlar
-
Hocam o İstanbul Ticaret Odası mi bişe dediler ama bilmiyorum biraz önce haberde dedi o yüzden dedim
Her ayın 3 ünde tüik açıklama yapıyor yarın açıklanacak
-
Yarın enflasyon açıklanacak emekli ve memura zamlar belli olucak
Açıklandı zaten 17.25
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kış günün vazgeçilmezi...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. UsTaD buda 🇹🇷👈
-
Nikola çok havalı bir adam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Havalı birini arıyorsan osmanı sececeksin.
-
Hayır abi yanlış anladın ben kötü karekterleri daha etkileyici buluyorum benzettim dediğimede bakmayın gerçek hayattaki yüzünüzü görmüş bile değilim şakasına dedim onu
Yok bende dedim ki diziyi izlediğim için hepsinin nasıl bir karakterde oynadıklarını biliyorum. Hepsi Türk düşmanı, İslam düşmanı adamlar ondan başka birini bulsan iyiydi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?