>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
o gugul gelecek buraya gelmeden kış bitirmek olmaz
cidden sibirya ataklı bir sistem gelirse adını gugul yapalım :DHasan sibirya yok şuan ölü durumda uykuya yatmış. Sen gugul dersin inş şubat 6-10 arası beklentim büyük
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu arada burayı da takip edelim şubat sonuna yetişir mi bakalım.
-
Hiç kimse sibiryaya bakmıyor 1050 olmuş >>>WinteR<<<
Sibirya yüksek termiği normal durum
-
Valla dostlar ben güncellemeyi kendimce kapattım.
Dua edelim Ecmwf gibi gelsin daha da batılı gelsin . Yoksa boşa kombi yakarız
Herkese hayırlı geceler takip eden herkese teşekkürler.
Saadet yeni yaşın hayırlı olsun eline sağlık
-
Misafirper ülke oldugumuzu model bile anladı. Dolu boş ne varsa işe yarayamayan gönderiyor.
-
Şimdi size bir soru kuzey dogu da ural yb var kuzey batı da İzlanda örümceği batı da azor dogu da İskandinav yükseği nereye gidecek bu ull
-
Beyler bizim tepede 1000 mb ab top vardı gören varmı
-
Olaya bak siklonik kar karasal soguklara döndü ben şookk

Dek yapsa bari
-
Orta Karadeniz de dek yapıyor güneyde sikonlik kar
-
Siklon oluştu fakat aşırı güneyde sadece güney dogu Akdeniz ve dogu Anadolu bölgesi yararlanır.
-
Yağışı cılız bir güncelleme
Siklon yok azorun eli kolu üzerimizde Ecmwf gibi gelirse Girit siklon patlar illa
-
Ecmwf gibi gelirse can kurban. Gfs de İskandinav yükseği ile azorun eli batı bölgelere hakim siklon patlması çok zor patlasa bile aşırı güneyli olur oda işimize gelmez
-
Şuan 1000 mb merkezli ab yaptıgı bize nur topu gibi ull bırakmak olacak bakalım oda nasıl gelişecek.
-
ihtimallere bakacak olursak. Azor kuzey dogulu yükselip tepesindeki dikdörtgen alan içerisinde İskandinav yükseği oluşumuna müsaade etmesi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ardından ok la işareti ab lar hızlıca ordan güneye yada dogulu gitmesi.