Tüm ülke etkileniyor dimi?
Etkiler eger izobarlar düzgün durursa
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTüm ülke etkileniyor dimi?
Etkiler eger izobarlar düzgün durursa
Degerli arkadaşlar şöyle bir durum var eger izobarlar biraz daha sık dik şekilde gelirse japon denizi misali dekler akar sahillerde eşi benzeri olamayan durumlar ortaya çıkar. Min 1 metre kar
Kuş adası bile dondu yav
Hasan61 al sana gugul
Emeğinize saygı duyuyorum beyler yanlış anlamayın ama bu foruma yeni kaydoldum ilk kaydoldugumda 13 ocak sistemi çerez 19 20 ocak güzel diyordunuz şimdi 13 ocak sistemi çöp oldu 19 20 ocak zayıfladı şimdide yeni trend ay sonu sistemimi onuda görelim bekleyip 😂😂
Zayıflamadı mert sistemin izobar hareketi çok zayıfladı kötüledi yani Ecmwf gibi olursa sorun yok
Ne ilğinç ki öglen çıktısında aktif sibirya gösterirken şimdi sibirya dan eser yok.
Max - 28 gördük öglen bu durum - 32 ye kadar çıktı bizim isteğimiz ise en az - 36 seviyelerin de sibirya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bakın hasan özeti atmış helal hasan tebrikler
Kimseyi gaza getirmemek lazım. Bizleri uzaktan takip eden eş dost arkadaşlar modelden anlamayan kesimler için özetle şuana kadar modeller bize diyorki.
Batı orta ve dogu Karadeniz sahil ve kıyı şehirleri şanslı diger tüm bölgeler kuru soguk tehdidi altında.
Ha gelirse bir yağış bir alçak basınç sistemi güneyden yagmuru kara cevrir oda şans artık..
balıkesirdede göremedik daha hiç bişe
İstanbulu etkileyen sizi de unutmaz
Fena şeyler geliyor hissediyorum 😅
Anlık modeller böyle
Daha neler göreceğiz hocam daha başlangıç güncellemeleri bunlar
19 ocak sistemi inşallah ecm gibi gelir İstanbul mega kent artık beyaza kavuşmayı bekliyor
2 sistem batı ve orta Karadeniz sistemidir şuana kadar net Zonguldakli67 net 30 cm kar var sana
Allaha çok şükürler olsun. 252 adam gibi izobarlı giriş gördük
Gelirmi bir daha dek
Zannetmem sistemin son zamanları kala kaldı elimizde 8 saat felan ondan sonra soguma çekiliyor zaten
Sen Sabırla Bekle Çağrı Erdal inan bizim elimizde olan bir durum olsa 12 ay sana kar gönderirdik
Herşey tadında güzel çogu zarar azı kötüdür.