😱The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
:olumsuz:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur 😱The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
:olumsuz:
Şu sinoptik gelsin kışdn daha beklentim yok.
Cüneyt kuru soguktan başka bişi değil umarım böyle gelmez havada yıldız saymaktan bıkarız. Üstüne yaktığımız boşa doğalgazlar cabası
Son 1 aydır sıkıntılı işlerle uğraşıyorum. Bugün itibariyle testim pozitif çıktı. Covid oldum.agrilarim var bayağı.
Geçmiş olsun hocam acil şifalar
Erken paydos etmişsiniz ya olmadı bak.
Şimdi dostlar bu gece ki modelde bariz inişe engel İskandinav yükseği var. Şimdi sistem 1. Bölge sogukları olduğu için siklonik ab destekli sistemdir.
Buna dikkat ediniz. Kutup sogukları olsa İskandinav yükseği buna bal ve pekmez olur. Bu sistemde İskandinav yükseği olmaz. Olursa şekil A görüldüğü gibi burun kıvırıp kaçar.
168 saat ne çok uzun nede çok kısa bizler için önemli anlar 100-200 arası artık ilerisi için
Arkadaşlar siz devam edin benim işim çıktı inşallah yüzümüz güler. CuneytEmin eline sağlık şimdiden
Şu görüntülerde azor hiç devrede olmasa yukarısı o kadar karışmazdı.
2 inci ay sonu sistemi tekrar inerdi de İskandinav yükseği balık gibi kuzeyimize yattı biraz dogu Avrupa da durabilse idi.
Bu gece mikrofonlarımız nerde.?
Kim paylaşım yapacak.
cografyaciburak hocam gayet yerinde bir tahmin veriler bu yönde 2-4 gün sapma yapar ama bu vakitler beklenti iyidir. Başarılarınızın devamını dilerim.
Polis01 eline sağlık 👏
>>>WinteR<<< elinize sağlık hocam👏
Gece güncellemesi sizde bir sbirya atağı bekliyoruz sizden
EVMWF Akşam Güncellemesi Sona Ermiştir Takip Eden Herkese Teşekkürler👏🏻👏🏻
Elinize sağlık takip eden herkese teşekkürler
azor ve İskandinav yükseği ile tek taraflı soguklar la baş başa kalırız
Arkadaşlar ben bu modeli begendim son saatlerini bize çok güzel ekmek var. İnşallah bu şekilde bozmadan devam eder
AB leri oradan kurtarmamız lazım sıcak çıktıya benziyor sanki
Isararla veriyor yapacak hiç bişi yok hemde kısa vade 48 saat bunun daha dönüşü yok
Bahsettiğimiz ab doguladı fakat batıdan yeni bir ab geliyor. Azor iyice büküldü. Model sonu Bi durum çıkmaz bize