Valla şahane İstanbula çalışıyor gfs bu gece
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Zonguldakli67 nesini begenmedin fıstık gibi İstanbul marmara sistemi
-
Hep aynı filmi izliyoz ula🙄 hep sıyırıp giden sistemler. Şu azor Bi kafa atsa iskenderiyeye 😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Farkındayım 😊 Windy'den takip ediyordum ben de; sadece bu kadar belli bir yeri vuran dekler tahmin ediliyorken modellerde ve gerçekleşiyorken, nedenini sormak istedim.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burda öncü kısım var arkası yok
-
Şuan o dek bantlarının olduğu kısım min - 12 sıcaklık 850 hpa da bize daha gelen - 8
Sabahı bulmaz en Max 3 saat
-
hocam o dek bantlarının gelmesi sabahı bulur mu
Şuan o dek bantlarının olduğu kısım min - 12 sıcaklık 850 hpa da bize daha gelen - 8
-
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Bu arada baktığınız model ben direk size buraya uydu görüntüsü atıyorum. Canlı canlı.

-
>>>WinteR<<< hocam, bu konu hakkında fikriniz var mı? Deniz aynı deniz değil mi sonuçta?..
Öncü bulutlar dekler yani bunlar sistem sogukları tamda bu noktadan giriş yapıyor hem Karadenizden hemde Marmara İstanbul bölümüne
-
Bilgim yettiğince yardımcı olurum şimdi paylaşım zamanı kolay gelsin.🙂
Çerkeş hocam herşeyi yapay zekaya bağlamışsın yalnız unuttuğun bişi var yapay zekanın başında da bir insan hatta insanlar var. Atmosferi göremiyoruz demişsin? Elle tutulan bir veri yok demişsin.? Yani bu modeller kafadan atmaca sallamaca mı yani yada senin deyimle yapay zeka eser mi?
Hocam okyanuslarda oluşan kasırgaların nasıl oluşup ne kadar güçlü ne kadar yer kapsayacak nerde son bulacak adamlar bunu canlı canlı uydu üzerinden takip ediyor. Özelliklerini cinsini vsvs vs
Şimdi sen modellerin yapay zeka ile sıradan sallamasyon olarak üretildiğini iddaa ediyorsun.
Yapay zeka tamam süper bilğisayarlar tamam. Ama bunları takip edip bilğilerini toplayan bir tahminci analizci gurubu da var unutma
HAYIRLI GECELER
-
>>>WinteR<<< hocam yeni oluşumlar başlarmı son durum nedir ? 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şuan gelenler öncü bulutlar haritayı elle çizmeye çalıştım
asıl bombalar arka da bakın -
Akdeniz'de ki siklon Ege'ye dönmez herhalde abi 🙂
Şuan ki hali ile yb girmemiş durumda siklon etkisi var güney ege Akdeniz de.
O siklon kuzeyler döner döner vurur 2017 misali. Model 216 göre basınçların yerini hatalı verdi normalde Girit Yunanistan civarı patlması lazımdı o siklonun ilerleyen günlerde görürüz böyle istikrar devam ederse
-
Batı yıldız sayar doğu şov yapar .
Batı nasıl yıldız sayıyor

-
Süper
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Soğuk var yağış yok şu yüksek basınç çok can sıkmaya başladı
240 da giritte Bi ab patlamasına bakar
-
216 çok iyi geldi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.