Ull biraz daha batılamış iyi iyi
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hava sıcaklığı düşüyor
Akşam saati normal serkanım bide şuan yavaş yavaş soguma artık Karadenize dogru yayılıyor
-
Bu yağışın geçişini bekliceksiniz mebcur. Yüksek kesimlere zaten direk kar olarak düşer şuan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kar yola çıktı geliyor
-
Kocaeli Benim konuma Tepeköy köyü ne zaman başlar kar acaba
Gece yarısını bulabilir.
Anadolu yakası boğaz tarafı nasıl olur dekler gelir mi
Alır şanslı yerdesiniz
-
Şuan yağıştan kalan kırıntılar ile bölge bölge yağışlar var. Bu durumda saatler sonra buz gibi soguk havaya bırakacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şuan herhangi bir hareketlilik yok yağış geçişinin sonları son demleri gidiyor artık
-
geçen sisteme nazaran dekler güney sahillere daha iyi inecek gibi duruyor
Aynen yıldız İstanbulun yıldız sistemidir. Poyraz da iş yapar ama sıcaklık konusunda yıldız iyidir.
-
Asıl olaydan Bakırköy faydalanır mı?
Yararlanırsınız
-
aman mesai çıkışına denk gelmesin Winter bey
Akşam 8-9 gibi İstanbul Anadolu yakası dogu ve Güney dogunsunda ilk hareketlilik bekliyorum.
İş çıkışında sorun olmaz
-
1 kaç saat sonra yağış tamamen kesilecek. Sonra asıl olay başlıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Marmara bölgesinde akşam saatlerinde hareketlilik başlayacak. Gece özelikle radar dolacak. Şuan ki verilere göre
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dek bantları tahminim dogrultusunda 2 koldan başlayacak peş peşe birbrini takip eden dek bantları göreceğiz.
Ekstra olarak deniz suyu gayet güzel dek bantları irili büyük halde gelmesini bekliyorum.
-
akşamki dekler hakkında ne düşünüyorsun hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şuan yağış Marmara bölgesinin en dogusunda yavaş yavaş çekiliyor.
Akşam saatlerinde yine yıldız yönünde dekler gelmeye başlayacak ilk atak Anadolu yakası dogu kısımı
Ardından çizdiğim ok yönlerinde radarda dek bantlarını görmeye başlayacağız
Birbirini takip eden tren vagonu gibi dekler yıldız yönünde İstanbul ve Marmara ya dagılacak.
Kar ve deklerin oluşumu asıl kar haberleri akşam 9 gibi gelmeye başlar.