Hadi olacak yazdık senaryoyu. azor hadi.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. AB kanalını kesmek lazım yada kesilmesi lazım ki yukarısı doguya yada güneye hareket etsin.
-
>>>WinteR<<< hocam bi yorum yapsanız ?
Bence anı yaşa gör. en şanslı 2 bölge olarak batı ve orta Karadeniz ön planda değişimler olur illa yine ama bu yine size kar verir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yılbaşı sistemi istiyorsak azorun ufakta olsa kafa kaldırması lazım ve işaretli yere siklonların gelmesi lazım.
-
Tepemizde ki örümcek agının güneylemesi için İtalya ispanya Akdeniz açıklarında ab siklonları lazım.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ay benim gugul 🥰🤣
Senin gugul şu durumda aslında inerdi üzerimizde top gibi kalan ab olmasa.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sibirya ateş ediyor ha güzel böyle görmek
-
Hoşgeldinn
Hoşbulduk eline sağlık saadet hanım bu gece yüzümüzü güldür bakalım.
-
Nerede bu millett
Abi geçen gün ben atmıştım da kerem Ökten paylasmisti hatirliyonmu ben atmıştım Kerem Ökten paylaşır mısın Zonguldakli67
Salih sana atılan bu linklerde daha detaylısı var. Sen görsel istiyorsun bu linklerden bak
-
Kamu spotu
Yıl başı Loading...
Hocam model kamu STOBU olmuş
-
Açıklamak istediğim bir durum var az önce twitter üzerinden Jodah Cohen'e dün konu olan ısınmanın alt katmanlara iniş süresini sordum, kendisinin verdiği cevap 2 hafta oldu,
Başta >>>WinteR<<< olmak üzere yanlış bildiğim ve yanlış bilgi verdiğim için sizlerden özür dilerim bu vesile ile bende bilgimi tazelemiş oldum...
Sorun değil hocam. bizlerin bu camia da senelerimiz geçti. Ben senden sen benden ögrenerek bu yola devam edeceğiz.
Teşekkürler hayırlı akşamlar
-
Yılbaşı sistemi yok. Bi 3-5 gün öteleme yapar. Önceden de bahsettiğim gibi 7-9 ocak civarı gelişebilir.
-
Sıcak senaryolara hazır olalım. Akşam ve gece güncellemesinde görüşmek üzere
-
Hocam senin amacın başka sana daha cevap vermeyeceğim. Sen önce hazır bulunabilen geçmiş ssw modellerine bak. İncele bakim bu ay sonu için birşeyler vermiş mi.
Benim the azor adlı üyemize yazdığım cevap bu olay olduktan sonra 20 gün sonra bunu görürüz yaşarız yazdım. Senin deyiminle lafı çarpıtmadım. Yok üst atmosferden alt atmosfere geçiş günü kaç günmüş. Ben oraya yazdım mı da atmosfer katmanlarında geçiş 20 gündür diye. Burda biz model takibi yapıyoruz sistem kovalıyoruz. En yakın sistem ne zaman onun araştırması derdindeyiz.
İyi geceler.