12 saatte 1 paylaşıma geçiyorum uygunsa bilginiz olsun...
6 saat devam önemli anlar devam hocam
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur12 saatte 1 paylaşıma geçiyorum uygunsa bilginiz olsun...
6 saat devam önemli anlar devam hocam
Beklentiler bakalım neler çıkacak
Biraz daha kuvvetlenme var ab hızlı dogulayacaktır.
Amerika kıtasından atlantik üzerine yogun jet akışı yok. Bu ab lerin yavaş ilermesini sabit kalmasına neden olur. Kuvvetli jet akışlarının bu bölgelerde olması hızlı geçişlere sebeb olur. Daha derin alçaklara oluştursada şu görüntüden iyidir.
Öncelik hedef şu örümcek
Orta ve dogu Karadeniz için baya düzelme var vade yaklaştıkça izobarları dah sıkı takip ederiz. Diger tarafta batı Karadeniz ve Marmara için 54 - 72 saatleri arası
İstanbul için 20 saatlik bir kar olayı var demiş 54 saat ile başlıyor 72 de bitiyor
Peki denizlerimizin tepki vermemesi ile ilgili Bi sıkıntı oldumu bu 18 sistemi. Azor tükenmeseydi üstteki - 20 dahada yakınlaşsaydı patlatırmıydı
Siklonik Kar sistemi olmdıgı için denizlerin tepkisine gerek yok. Ha soguk ull olur kalır döner tepemizde oluşan siklonlar bize + ekstra kar verir.
Şuan o ab olacağı yerde İskandinav yükseği olacak ne var ne yok iner ama nerde
>>>WinteR<<< bu 18 sisteminin bize zararımı oldu yararımı oldu?
Zararı oldu tabiki azor buna göre hazırlandı erken yükseldi erken tükendi gücü
Mendebur ab tek değişmeyen gerçek yahu
Ben kaldırdım tüm olumsuz mesajları. Forum kuralları ortada lütfen herkes kullandığı kelimeler dikkat etsin. Karşı tarafı, kurum kuruluşlara karşı yapılacak kötü söylemler yasaktır.
Ben el attığım zaman daha kötü oluyor. Artık karışmıyorum pek!
Hocam ban atarsınız atamazsınız o size kalmış Bi durum. Fakat burda aşağılayıcı igneleyici kelimelere kim olursa olsun izin vermemeniz lazım.
En azından silebilirsiniz.
Son saat izorbarlar efso ha güzel İstanbul için
bence fena olmayan bi güncelleme oldu
Azorsuz pek güven vermiyor.