Modellere arada kuzeyden bakın. Kuzeyde depoda su kalmış mı bu gelenler yoksa boruda hava ile gelen su mu? Yoksa bizim depo yan mı yattı başka yere akar.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Arkadaşlar ben kapadım 20 ocağa kadar modelleri bir değişim olursa biri beni arasın.
İyi akşamlar
-
Hocam o İstanbul Ticaret Odası mi bişe dediler ama bilmiyorum biraz önce haberde dedi o yüzden dedim
Her ayın 3 ünde tüik açıklama yapıyor yarın açıklanacak
-
Yarın enflasyon açıklanacak emekli ve memura zamlar belli olucak
Açıklandı zaten 17.25
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kış günün vazgeçilmezi...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. UsTaD buda 🇹🇷👈
-
Nikola çok havalı bir adam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Havalı birini arıyorsan osmanı sececeksin.
-
Hayır abi yanlış anladın ben kötü karekterleri daha etkileyici buluyorum benzettim dediğimede bakmayın gerçek hayattaki yüzünüzü görmüş bile değilim şakasına dedim onu
Yok bende dedim ki diziyi izlediğim için hepsinin nasıl bir karakterde oynadıklarını biliyorum. Hepsi Türk düşmanı, İslam düşmanı adamlar ondan başka birini bulsan iyiydi

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldakli67 sima olarak benzetirim Bende. Benziyorsun biraz değil mi?
-
Ağladım biraz bunu okuyunca..
Yusuf benzettiğin kişiler oynadığı dizide hep kötü karakter olarak oynadı. Bize mi bu mesajın. Özelikle seçilmiş gibi hepsi de hainlik yapanlar. Bende izliyorum bu diziyi dirilişi felan hepsini izledim de.
Sana teessüf ederim. Başka benzetecek adam mı bulamadın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Savaş başladı. Azor yükselirse giritte saglam Bi hortum koyacağım tüm sistemi Süpürge gibi çeksin.
-
-
En azından ocak 6 - 7 gibi gelecek olan sistemi yaşasaydık Bir müddet bizi tesselli ederdi. Aralık sonu daki sistem resmen agzımıza bal sürüp büyük beklenti içerisine soktu hepimizi. Daha kış yeni başladı ocak ayının böyle olması açıkcası kötü oldu inşallah sonunu bulmadan sistem kaparız.
-
Hiç mi ışık göremezsin gfs ocak için sistem yokken ısrar tam gaz devam eder
Kutup soguklarının ana bölümü Amerika kıtasına daldı oradan tekrar dönüş toparlanış biraz uzun sürecek. Güney enlemlere akın eden alçak basınçlar istilası var.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Takip eden herkese teşekkürler.
Modellere demek ki 240 dan sonra bakmamak lazım.