Kontrol daha mı iyi >>>WinteR<<< hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKontrol daha mı iyi >>>WinteR<<< hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Güzel
Polis01 saatleri uzat hocam yada model sonuna bakarız eline sağlık
bi Burak hoca 6-7 ocakta sistem var diyor diğer hocalar ocak ilk yarısı için bir şey beklemiyor
Bende bekliyorum beklentim 7-10 ocak diye yazdım haftalar öncesinden herkes yılbaşına dair bişiler konuşurken
En büyük boşlukta bu güncellemede kutup yükseği. Kutup yükseği +kutup sogukları + İskandinav yükseği + azor batı kanadı desteği + güneyli siklonların dogulaması ( kuzeylemeden) = sistem
Doğulumu Batılımı takipleri başlayacak o zaman
Aynen hocam ama bize kuzey ve batı yönü hariç her yer yarar. Doguya da gitse işimize yarar güney dogu yaparsa daha daha işimize yarar direk güneylerse olaganüstü hal ilan edilir.
Sistemi mafetti ya olaya bak kuru soguktan başka bişi değil
7-10 ocak arası gelmesi beklenen sistemin ana fikri bu ab ile gelişiyor. Tabi ilk başlarda İskandinav yükseği azor da önemli de asıl bu ab yönü çok önemli orada derinleşti sıkıştı ve kuzeyli çekildi. Şu ab hazara dogru çekilse yüz yılın sistemi olma şansı vardı.
Yukarda baglantı kesildi ull olup dönüp vurabilir sistem potansiyeli yine çok güzel güçlü
Asor Yattı İyice Kaçacak Gibi Soğuklar
Azor luk bir durum yok hemen kırımın kuzeyindeki ab direkt kuzeye yönlendi kuzeyli soguk sistemi daha kuzeye çekiyor.
İşimiz çok zora bindi maalesef sıyırıp geçebilir.yukarıyı tutmak lazım. İskandinav yükseği şart izlanda araya girmemeli
Bu sistemde bizi yalnız bırakan kutup yükseği de var buda böyle biline
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Karada hızlıca derinleşen ilginç bir ab var bu karede
Sorunun cevabı
Yine her defasında söylediğim gib yüksek basınçlar sistemin yanında dik şekilde olacak bu şekilde altına yatay pozisyon alırsa sistemi kuzeyletir.
Burda İskandinav yükseği çok önemli asıl sistemin ana kolu dayanağı bu burası saglam durmalı
Zurnanın zırt dediği yer burası işte🙄
Zurna zırt dedi beklentimiz bu yönde idi zaten haftalar öncesinden