Güzle gidiyor azor da Grönland ile didişmeyi bırakıp kuzey doguya sahip çıkarsa Güzel şeyler görürüz
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam omega blok beklentisi varmış 15 gün o ne oluyor? rica etsem açıklarmısın
Omega blokajı bir nevi atlantik ve İzlanda tarafından gelecek gelişecek alçak basınçların duvar gibi engellenmesine. Soguk akışın tek yönlü olmasına sebebiyet verir. avrupanın tamamına yüksek basınç hakimeyeti oluşur. Şuan modellerde ardı arkası kesilmeyen soguk inişleri Avrupanın dogusundan yani tam da bizim ülkemize odaklı inişler oluşturur. Kutuptan salınan tüm soguklar bu omega blokajı sayesinde tek tip yönlü iniş yapar.
-
Modelleri şuan ki senaryo halleri ile görüp yüksek beklentiye girmeyelim. Saatler yaklaştıkça ufak tefek prüzler maalesef oluşuyor. Kar olayını minumum da beklemek daha mantıklı olur. Benim gördüğüm ve günlerdir takip ettiğim kadarı ile sistemin tam güç yönlü gelişi inişi belirli değil.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yukarda bildiğin savaş var resmen İskandinav yükseği de geldi.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu yatay çizdiğim ok yönünde koridora İzlanda böceği girmemesi lazım. Aşağı yönlü ok yönünde bir iksandinav yükseği patlarsa morlar tam gaz bize dogru gelir.
-
Bu gfs tam bi zındık model ya gece nasıl sabah nasıl öğle nasıl Allah seni bildiği gibi yapsın çapsız model.
Dostum ufacık değişim çok şeyi etkiler bakalım 100 saat altında nasıl senaryolar verecek
-
İtalya üzerinde ull dönmüş bir siklon var dogularsa süper olur
-
204 gayet güzel hadi azor Bi İskandinav yükseği patlat ordan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Tabiri ile azorun ayakları yere basmıyor aşırı rahatsız atlantik güneyindeki ab İtalya civarındaki siklona destek veriyor dogulmasının aksine batılıyor. Azor sırtını geçen İzlanda örümceği kuzeye resmen yatmış durumda
-
Baş belası İzlanda ve Yunanistan civarı siklon ona göre hareket iniş oluştu ilk sistemde siklon dogulamış olsa - 8 ve - 10 lar iç Anadolu ya kadar uzanırdı
-
Bana her türlü uyar😅
Bu şekilde zaten batı Karadeniz yeni rekor daha kırar
-
Hasan eline sağlık. Katılan yorum yapan herkese teşekkürler.
Mgm sitesi iyi tıklanma yapacak böyle giderse artık radar kütle takibi
-
çok naz yapıo çokkk bu gfs türkiyeye düşman
Gıdım gıdım efsaneyi indirecek resmen koklaya koklaya iniyor ülke topraklarına
Her sistemin ayrı bir sinoptik özellikleri var buda ab sevmeyen cinsten ab görürse batısına kaçar yer bulmaz ise böyle sabit bekler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yılbaşına da şurdan Bi sistem kapsak Allah bereket versin. Azor iyi yükseliyor. Bu kez inen soguk İzlanda asıllı olur kolay ve hızlı gelir.
-
Evet bir cisim yaklaşıyor gol olur mu
Üstümdeki ab dogularsa gelir