1025 kutup yükseği hemen solunda İzlanda canavarı safında 1030 İskandinav yükseği şimdi araya İzlanda girmeden İskandinav yükseği güneyli yol alması lazım.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alçak basınc Kafkas yada hazar tarafına dogru çekilse ilk sistem muazzam hal alacak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alçak bakınız nasıl da engelliyor - 32 merkezli kutup soguklarını
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor yükselince nasıl kaçıyor İzlanda bize bu lazım.
-
yani hocam ?
Bu balıkta bu başımıza geliyor işte araya derin bir izlanda giriyor. İlerleyen saatlerde göreceğiz maalesef bunu
-
>>>WinteR<<< üstad erken gelsin, bekliyoruz dört gözle
Daha iyi soguklar ile çarpışsa daha güzel olur. 850 hpa 0 mı güzel yoksa 850 de - 2 ila - 4 mü?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azorun bu şekilde durması bir anlam ifade etmez bizler için aksine kutup soguklarını engeller. Çoşkulu İzlanda alçak basınçları e80 otobanı gibi bu koridoru kullanır.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sanki iç bölgeler için yağış 1 tık erken mi geldi?
-
LCC mi atayım hocam?
Yok siz devam edin ben önemli anları yakın atıyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 18 saat itibariyle balkanlar dan gelen soguk ve yağışlı hava
-
>>>WinteR<<< hocam siz birşey gördünüz ve bekliyorsunuz ben bunu anladım :D
Ecmwf uyarsa hep sapıtır gfs merakım bundan asıl önemli güncellemeler ögle vakti çıkan çıktılar oluyor. Bunların hepsi seneryo ama ögle çıktıları daha ana çıktılar üzerinden gerçekleşiyor.
-
100e kadar sistem var aslında iç bölgeler adına
İç kesimler yüksek rakımlar yağışa odaklansın onların sistemi zaten KESİNLEŞTİ. zaten süre de 3-4 güne kadar düştü yagmur yağış önemli
-
Paylaşım sultanımız ablamız bu gece yok sanki Saadet
Çok şeyler kaçıracak
-
Genelde gfs izlandayı çok şişirir. Bu kez Ecmwf yapmış hadi bakalım kim kazanacak
-
100den sonra ozaman 24 saat arayla atym? veya18
100 kadar 24 gidin zahmet olmazsa 100 den sonra 12 ye çekelim
100 den sonra kuzey olarak atalım