Avrupa felç olacak off
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Model sonu Avrupa yı gömecek
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu bölüm gitmeden olmaz alternatif yollar bize baya uzak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bize gelen sistemler 3 grupta İzlanda- kutup sogukları - sibirya
Geliş yönleri çizdim.
-
>>>WinteR<<< hocam sanki o dediğiniz yerde 1010 lar çoğaldı gibi yanlış mı görüyorum
O dogulamdan bize ekmek çıkmaz oraya şart bir yüksek en kötü 1020
-
winter hocam illa iskandinav yükseği olmasina gerek yok. Tek abim ile iner zaten
Olmazsa olmazı bu sistemde tekrar yazıyorum bu sistem İzlanda asıllı değil.
-
azorun bir kolu italyada olmali. Yoksa gitti gidiyor
Azorluk bir durum yok senin az önce sistemi indirecek dediğin ab ler varya onları bu işe çomak sokuyor yukarıya bloke ettiler
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu arkadaşı şurdan alalım saadet
-
SoguKlar yukarda asılı kaldı
Baştan dedim oyun bozma top İskandinav yükseğinde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1010 bir ab balon yoksa oraya daha sonra 1020 gelir mi gelirse kutup bizde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor şimdiden rahatsız olmaya başladı atlantik jetleri saglı sollu sıkıştırmaya başladı. Azor sırtını aşan jetler solugu kutup sogukları altında alıyor. Bu durum yukarıya bloke yapar. Soguk indiremez. Bu sistem İzlanda asıllı sistem değil. Tekrar söylüyorum. İzlanda asıllı olsa peşi sıra soguklarıda getirir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İti an çomagı hazırla derler ya. Hemen andık oldu.
-
Hocam gerçekten elinize emeğinize sağlık böyle işaretleme yaparak açıklamanız çok iyi oluyor bizler için 👏
Ne demek efendim. Hep beraber ögrenelim . Anlayan var anlayamanlar var yorum yazmak basit kaçmak oluyor biraz
-
Şuan ki inen sistem azor + ab nin dogulması ile inen çılız bir sistem destek yok araya bir izlanda girse gider.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saadet şuraya Bi 1020 atalım.