>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İleriye dönük gayet güzel gidiyor
-
Şu görüntüler de iç Anadolu yüksek kesimler de güzel kar yağışı olur. Yağışa baglı olarak
-
-
cografyaciburak hocamızın da dediği gibi girişi olmayan daha bir çok veri var ilerleyen günlerde neler olur neler biter göreceğiz.
-
Hocam Benim Bildiğim Kadarıyla Fazla + NAO Çok Şişkin Asor Fazla - NAO’da Güçsüz Asor Ankamına Geliyor. Nötr Ve Nötre Yakın NAO İşimize Yarar Diye Biliyorum. Mesala -1 İle Nötr Arasında Veya +1 İle Nötr Arasında NAO İşimizi Görmez Mi
Anlık geçişte alıyoruz bir anda nötr den pozitife meyil etmesi ile de bu sistem buna uygun değil gerek yok kutup yükseği İskandinav yükseği olsun yeter
-
Bence gfs model durumlarına göre gayet yerinde çıktı vermiş. İlk başlar daki çılğın İzlanda ataklarından yola çıkan ab ler Avrupa ve akdenizde derin yaralar bırakıyor uzun süre bu bölgelerde kalıcı etki yapıyor. Model de sistem inişi esnasında bunu engelini verdi. Normal böyle şeyler ama çok değişir. Merak etmeyin.
-
İskandinav Ve Kutup Yükseğinin Sistem İndirdiği Oluyor
Aynen ama birbirini iyi takip eden kutup İskandinav yükseği şart
-
Benim Aklıma bir soru geliyor Azor aktif olmadan Sistem alır mıyız .
Alırız kutup yükseği Lazım reis
-
peki aktifmi şu görüntüde?
+1 pozitif çıkıp geri nötürlüyor en az +3 lerde olmalı
-
bişe anlamadım şimdi hocam açıklarmısınız.
Şöyle söylim azorun aktif olup olmayacağı hakkınadaki model bu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1030 gibi İskandinav yükseği olması sistemi asılı bırakır kuzeyde 1020 gibi olmalı
-
Güncel NAO Gözünüz Gönlünüz Açılsın 😅😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yandık desene bu durumda

-
348 saat bir iniş hakkı daha verdi. Bakalım siklon sıkıştı kaldı güneyde