Şu görüntüleri görmek bile sevidirici. Akdeniz gümbür gümbür çalışıyor. Artık Ankara boşluğuna son :-D
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Şu anı demiyorum. En başından itibaren diyorum hocam. Daha iyisi olabilecek potansiyeli var
Bende ona hitaben yukarda yazdım umarım değişir diye inşallah değişir ama zor olasılık mevsim yagmur mevsimi sonbahar fırtına mevsimi olması gereken bu zaten. kıyı kesime kar beklemek bir üst level atlamak gibi olur
-
Meydan artık azorun istediği gibi takılsın
-
Çok güzel bir sisteme evrilebilir bu
Öldü reis kutup yorgan çekti kış uykusuna yattı bir daha ki ısınmaya inşallah
-
Umarım değişir bu saate kadar gelmediyse daha gelmez kutup toparlandı. Artık yüksek kesimler yüksek yer olma avantajı ile kar ile tanışacak
-
Azor dikine yükseldikçe YUKARSI nasıl oynuyor geliyor pıtı pıtı
-
Abartı😅
-40 koymuşlar ama iyi abartmışlar güzel güzel ne kadar soguk o kadar güzel kış. Ne kadar ekmek o kadar köfte
-
Grönland yükseği 1070
-
Bir umut İskandinav yükseği
-
İzlanda örümcek gibi ağları gerdi soguk siklonu yukarda hapis etti resmen Bol bol ıslanağız buda güzel
-
Hadi bakalım AB Doğulu hareket edecek mii?
Bu azor la mı
berbat ötesi
-
Soğuk kar ataklarının gelişimi standarttır.sadece güçü kuvveti izobarlar basınç ve siklon hareketine göre değişir. Bize soguk atak gelecekse azorun baskı yemeden dikine kuzeyi rahatsız etmesi lazım. Bu dikey hareketle oluşacak jet stream akışı güney enlemlere dik ve yogun bir indirgeme saglayacak. Burdan bize ilk etap afrika sıcak havasını getirecek. Daha sonra peşi sıra soguk hava balkanlar üzerinden ülkemize giriş yapacak.
Bir gözünüz de afrika sıcak atağında olsun.
-
O bahsettiğim alçak neler yapıyor azora bakın.
-
Valla Akdenizin deki alçak orda durursa biraz daha kıbırısın su sorunu çözülür =D
-
Geçen sene bu ayda bu bilindiklik var mıydı?
Geçen sene resmen kurduk bu sene yağış periyotu güzel duruyor