İzlanda fena baskı yapıyor soğukların degerli kısmı doguya kaçabilir.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalya üzerinde ab doğulu yol alırsa süper olur.
-
Şahsi düşüncem eger bu şekilde bir sinoptik oluşursa İtalya üzerinde ab lerin dolgulu ilerlemesi ile soguklar daha etkin ülkemize giriş yapar
-
Efsane-Semih elinize sağlık. Merakla bekliyoruz hocam Kış tahmininizi.
-
Hayırlı geceler hayırlı cumalar arkadaşlar
-
Günaydın :elkaldıranadam:
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
-
Selamlar hayırlı akşamlar
HAYIRLI GECELER HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
-
Bende gittim de geri geldim 😂
Bende gittim elimiz boş dönmeyelim diye başka yerden daha ucuza alışveriş yaptım
-
Bu ne sessizlik 🤷🏻♀️
Millet büyük Ekim indirimine gitti galiba. Malum 12-15 Ekim fırsat diye diye. aksine fırsat olamayan ürünleri satmaya çalışıyorlar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
İyi geceler 🌸
İyi geceler
-
Bayaa okunması zordu hee valla bak
Gökhan bey şampiyon yazmanız da sorun yok sorun şampiyon yazıp gülücük emojisi koymanız. Karşı taraf rencide olabilir. Olay sadece büyük yazı yazmak ile ilgili değil.
Sakin olalım lütfen bizler sizleri kaybetmek istemiyoruz.
-
Saadet Tebrikler başarıların daim olsun.
-
Kurak gidiyor Ankara yağışa ihtiyaç var
Ve bir süre kurak gidecek gibi duruyor. Alçak basınçlar ege, Yunanistan, İtalya civarında oldugu sürece iç Anadolu ve dogu ve Güney dogu için yağış sıkıntısı oluşur.
Akdenizin çalışması lazım. Kıbrıs akdeniz civarı inen ve derinleşen alçak basınçlar oluşması lazım.