Yukarıyı 1025 tutuyor. Aşagı inmesini de sikloncuklar engelliyor.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bak ya kaybol ordan git
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sanki elimle koymuş gibiyim ha
ŞİMDİ iş siklonların dogulması. Ve azorun uykudan uyanması
-
Şu durumda en kötü avrupanın orta ve dogusunda bir dikey İskandinav yükseği olsa yine sistem bize dogru iniş yapar
Şuraya bak her yer ab siklon kaynıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor kaldır şurdan kafayı. Şu sikloncuklarda doguladı mı uzun süre soluksuz sistem içerisinde kalırız
-
Hobbaaaa. Yürü azor
-
Acaba kendi imkanlarımızla basınç yükseltme imkanımız var mı merak ettim

Aklıma bişi geldi
recep ivediği çagırın gazlama eder 
-
Yudum marka mı😲
Yudum verirsek üye kalmaz burda hepsi uçar hafif yağ çünkü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Üzerimizde uzun zaman kalan ab alanın doguya taşınması lazım. Altantikten geçiş kesilmesi lazım.
Azoru bulmak lazım. Tek başına Grönland bişi ifade etmez.
-
Azoru bulana 1 teneke yağ
-
iyi kötü ? iyi ise düşündüğüm şeymi yoksaa

Ortası
-
Güncelleme çok garip yerlere gidiyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Örnek editleme yaptım.
izorbarlar bu şekilde sık dik şekilde olmalı yoksa isterse morlar gelsin. İzorbarlar bomboş kafasına göre takılıyorsa havada yıldız sayarsınız. Marsı çıplak gözle görebiliriz 
-
Bu tarz sistemlerin merkez iniş yeri Yunanistan ve batısı olacak ki sistem bizde tüm güçünü ull sini göstersin.
-
Sanki durum orta ve doğu karadeniz kıyıları için iyileşmiş ne diyorsunuz >>>WinteR<<< hocam
Saatlik değişimler güzel misal 4 saat güzel dek bandı alırsınız diger 4 saat 6 saat tek tük geçebilir. İzorbarlar bir düzeliyor bir bozuluyor. sistemin tam dönüş kaçışından dolayı.