Bitcoin alıp satan varmı beyler bayanlar. Malum sohbet konusu edelim bakalım.
Varsa alıp satan ne alıyor ne satıyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBitcoin alıp satan varmı beyler bayanlar. Malum sohbet konusu edelim bakalım.
Varsa alıp satan ne alıyor ne satıyor.
Allah bağışlasın, benimde bir tane prensesim var
Allah bağışlasın.
Sevgili mi o ne yeniyor mu serkan knk
Bende var 2 tane başımın tatlı belaları ![]()
Baylar, bayanlar herkese iyi geceler. Yazışmalarımıza dikkat edelim olur ya kelime hatası ben uyarayım sonra dövüşmen.
Hocam nedense ben bu güncellemede Sibirya kokusu aldım 🤔
Üstümüzde yorgan misali ural olmasa sibirya mı değil mi tam anlardık.
Arkadaşlar kutup daha tam sogumadı. Kış takvimine daha tam olarak girmedik. Gelişen bu atak ilk soğuklar. Kuzey toparlanacak daha güçlü soguklar oluşacak. umarım tamda bu güçlü sogukların salınımı bizim yönümüz olur Avrupa ve Amerikaya kaptırmayız. Malum büyük lokma hep onlara gidiyor.
Boyle bir ihtimal varmi peki?
Var ama şuan kutup buna hazır değil daha hatta kutup tam sogumadı şuan gördüklerimiz ilk parti sogukları
Takip ve analizler şuana kadar benim de kafam da 7 ocak 9 ocak gibi güçlü bir sistem salınıma işaret ettiriyor.
Sibirya tam güç akışı bu şekilde olur modeller de bunların yer değişikliğini görürsek eger ural doguy kayacak salınım onun batısından olcak. Azor çok iştahlı olması lazım yine kutup yükseği de devrede olması gerekir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. şu sbirya etkisi ya noel guguluna bizim karadenizde kafaya takılan kışın ona gugul deniyor benziyor o yüzden gugul dedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Bunun oluşması için üzerimde balina gibi yatan ural yükseğinin daha dogulu olması lazım. Azorun kuzey dogulu kutup yükseği ile kesişmesi lazım o zaman oluk oluk sibirya akardı
Azor bir yükselse çok güzel şeyler olacak
Azor yine etkisiz eleman modunda
Hocam Ocak ilk hafta bişeyler alabilirmiyiz
Yeniden kutup sogukları inişi görebiliriz sonlara dogru ama saat yetmez
Baya güzel.. düzeldi