Selamun aleyküm hayırlı geceler. İyi hafta sonları dilerim herkese.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gfs ay ortasından itibaren Avrupa dalan soguk ve yağışlı havayı işaret ediyor. Artık sıcaklar bu hafta sonu ile düşüş trendine giriyor. İstanbul ve Marmara da cumartesi günü 10 derce birden düşüş var yagmur var şimşek Yıldırım aktiviteleri. Görülebilir.
Agutos sonuna kadar yurt genelinde bariz 7 ila 10 derece düşüş ile hava sıcaklıkları devam edecek gibi duruyor.
-
Hayırlı sabahlar, Hayırlı Cum'âlar, Hayırlı Günler.
Hayırlı cumalar. Hayırlı sabahlar olsun
-
Aman abi o ucyi verip beni borçlandırmadın değil mi şüphe ettim bak😌
Yok be Yusuf oyuna 1 kez para yatırmıştım ondan sonra bu paycel buldum beleşe alıyorum. Bedava olan şeyde neden borçlanması ki
-
>>>WinteR<<< abim hala gönderebilirsan bana da gönderebilir misin
5987935857 id bu
Arda 1 tane kupon kalmıştı onu da yusufa gönderdim sana bir dahakine artık.
-
>>>WinteR<<< abi bana Royal pass al abi >>>WinteR<<< abimmmm
O kadar zengin olmadık eren ay başında yine ödemeler var yine puan gelir atarız sana da
-
Teşekkür ederim abi geldi
Önemli değil. Güle güle kullan. Ama biriktir.yukarda yazdığımı oku paycel kullanan varsa ailende bedavadan uc almış olursun.
-
-
Bana atabilirsin abi
ıdım: 544688304
Tamam 10 lik bir kupon vardı atayım. 68 uc veriyor. Onu kullanma birikir. 600 uc ile royal pas al. ay sonu yine fatura ödemesinde yine 30 40 tlik pubg parası gelir
-
Oyuna para basmak bana hep saçma gelmiştir oyun alırım ama gdio de para yatırmam
Ben bedavaya uc alıyorum. Bedava derken yapmam gereken Bi kaç şey var. Turkcell paycel uygulamasını kullanıyorum kredi kartları banka kartım oraya baglı. Oradan fatura ödemeleri, kurum ödemleri,n11 veya diger online satış sitelerinde paycel kartımı kullanıyorum. Kullanıma baglı olarak oradan bana puan ve ekstra puanlar veriyor. 5 bin paycel puana 10 TL lik pubg parası 10 bin puana ise 20 TL lik pubg parası veriyor. Diger çeşitli Google play parası vs da alabiliyorsunuz.
Kampanyaları takip etmekte önemli ekstra puanlar veriyor. Fakat buna gerek kalmadan fatura ödemelerinde veya alışveriş yaparak binlerce puan kazanabiliyorsunuz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ben ☺️
Benim hesabın yarısı kadar var
Bu arada aranızda uc isteyen varsa atarım
-
Önümüzdeki hafta başlangıcı rekor sıcaklıklar geliyor... Şimdiden uyaralım. İstanbul 40 derece üzerini görecektir.akdeniz bölgesim, iç Anadolu ege, güney dogu anadolu da çöl sıcakları bekleniyor.
-
Kışın erken sinyalleri güçleniyor. Yine bu senede direkt kışa mı giriş yapacağız yoksa!!!!!!
-
Aleyküm selam abim iyiyiz Allah'a şükür sen de iyisindir umuyorum
Hamdolsun iyiyiz bayram vesilesi ile biraz daha işlerse yogunluk var kış gelse de az kar tifan köşeye çekilip
içsek
-
Avrupa da yoğun şiddetli yağışlar bir süre daha devam edecek. Ülkemiz kısmi yerel yağışlar olarak görecek gibi.
İtalya ispanya Almanya gibi ülkeler de süpercell durumları çok şiddetli yağışlar 1 haftadan uzun süre devam edecek.