Yapma yanarız dayı çok iyi bir görüntü devamı gelirse
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
>>>WinteR<<< bir an önce aradan çekilirse ne var ne yok iner

Aynen hazır kutup yükseği varken 1030 oraya bir iskandinav oluşturur kesinde işte olmuyor bu süper bilgisayarlar anı anına uymuyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dayı şuna igne felan değdir girdi oraya sıkıştı kaldı. Bütün sistemi alt üst eden eleman
-
168 saat aynen kendi kendine inen merkez sogukların en ucra tepede oldıgu bir güncelleme devam ediyor
-
azorun üstünden geliyor bir şeyler. İkinci salınım bizim olabilir
Azorun batı kanadını kırması lazım araya bir iksandinav giderdi oda yok. Çaresiz küçük Emrah gibi kendi kendine akışını izlicez galiba
-
156 saat ile azor kuzey dogulu araya hamle yaparsa bir ihtimal
-
Kim demiş? Dayım paylaşacak da o sistem vefat edecek he?
Dayım sistemin arasına İzlanda girdi
-
Gitti sankim dayı erken vefat etti sistem
-
Dinlen sende biraz

Dayı sen paylaş ben BEGENİ atarım
-
Pc de olan atsın
:koşma: :koşma:

-
Whisper efsane sahalara döndü desene. Geliyor kar tifan
-
Ayaklarım gıdıklanıyor gibi oluyor
Bir süre çıplak ayak topraga bas vucudda enerji oluyor özelikle bu kış mevsiminde kazak polar vs VS tüylü enerji üreten elbiseler giydiğimiz için birazda pandemi dönemi sabit yerlerde kaldığımız için vucud enerji üretiyor. Bi 15 20 dk topraga çıplak ayak bas. Arada bana da oluyor öyle yapıyorum.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hayırlı Sabahlar

Hayırlı sabahlar hayırlı haftalar..