Icon ısrarı devam ediyor.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bu geçtiğimiz sistemin doğulayacağini da icon bilmişti. Diğer modeller ona uydu
Aynen 15 ocak sistemi de bir anda iskandinavlar patlaması ile oluştu. Modeller aşırı kararsızlık var ama gerçek ana model şu ki büyük bir potansiyel güce sahip bir soguk tepemizde hazır kıta bekleyecek olması. Buna destek olarak güçlü bir azorumuz var. Bu 2 olay %90 çepte geri kalan ufak pürüzler ab lerin akışı ilerleyişi İzlandanın güç durumu ortaya gelecek iskandinav tepe kutup yükseği faktörleri çok etki edecek.
-
Tamamdır
Elinize emeğinize sağlık teşekkürler.
-
Modeli 234 saat itibariyle bozdu tamamen soguklar aksi yönde ilerlemesi gerekirken 210 saat itibariyle aktif bir şekilde kuzeyden inen siklonu karadeniz üzerinde kırıma dogru yok etti.
1030 iskandinav yükseği geç de olsa attı fakat bu yükseğin en kötü bir ull bırakması gerekirken tam tersi sogukları kafkaslara çekti. Sistem basite alıncak güçte değil.
Bu işi çözerse yakın vadede ıcon çözer.
-
-
Saçmalıkkkk başka ötesii yok ne oldu ab vardı karadeniz de ne oldu nereye gitti.
-
-
Şimdi işin rengi değişti arkadaşlar.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Günaydınlar gfs sonunda
-
İskandinav yükseği attı ama sistemin sağlığı ile ilğili. Bizi İniş yönünden hala pasif.
-
Anladim hocam. Benim bakyiğim sitede çoktan bitmişti ?
Bende zaten son 114 küsürde yakaladım. Son
-
Azorun genişlememesi lazım
Azor sistemi indiren baş eleman gfs iskandinav atamama ısrarı devam ediyor.
-
-
Gfs inadı iskandinav yükseğini atmamak. Tek farkı bu.
-
Icon ile benzer gidiyor Şuan
Harunsalman evet dogru