The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne gol dü beee efsaneye hala tüylerim diken diken oluyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ne gol dü beee efsaneye hala tüylerim diken diken oluyor
Yasin71 eline sağlık dostum. Bu kadar yeterli yorulma sabaha inşallah düzelir
Zonguldakli67 sen bulursun onun gifini hazırlasana. Selçuk İnan İzlanda gol gifi
Yokmu azorun şurdan kafayı uzatması ne var ne yok inmesi.
Aynı Selçuk inanın izlandaya attığı gol gibi olur ![]()
Orta avrupa ve kuzeyine o ull yapıştı kaldı orda ha adamlar dondu resmen
Ha bu arada kıyı şehirleri adına durumlar şuan kötü yoksa rakımı 1000 ve üzeri yerler kar görür bol bol.
Ülkenin batısında güneyinde sıcak iken dogusu buz iç Anadolunun dogusu buz resmen ![]()
Üzerimize yatmayı deneyecek😅
O ihtimal şu modelde %1000000000 da 1 olmaz azor ölü resmen
İskandinav yükseğinin yatmaya yatması kötü oldugu gibi İzlanda kökenli gelişecek soguk siklon ataklarına da resmen bloke etmiş durumda oluşuma hazır siklonlar çaresizce o alanda sıkışıyor. Azor deneme aşamasında ama neyi nasıl indirecek?
Adddda gitti Kafkaslara
Morları şekilden şekile sokan İskandinav yükseği yatay hal aldı. Bugun bahsettim bu hali alırsa bizim için kötü üzücü durumlar ortaya çıkar. Bize dogru gelir gibi yapıp Kafkaslara giden Morları görürüz. Öbür yandan İzlanda oluk oluk Avrupa balkanlara akıyor. Yağış için güzel olay aslına bakarsak tam sonbahar modu
Aslında vorteksin kapanması bir nebze iyi olay ocak ayına hazırlık yapmış oluyor. Ne kadar çok soguk depolanırsa o kadar inişi güçlü olur.
Keşke daha erken olsaydı Aralık sonu gibi Aralık ortası ihtimaller artardı
Şu görüntü de polar vorteks toparlandım artık diyor. Soguk salmam der
Yasin71 12 saate bir atabilirsin.
Üzerimiz ab kaynıyor nerde hareketlik orda bereketlik derler eskiler hadi bakalım.