Hocam Bursa ya sabah gelecek olan cephe ne kadar süre aralıksız kar bırakabilir ?
Bursa şuan dekler den şansız poyraz yönlü dekler bursaya yaramaz gelmez. Cephe gelirse anca.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam Bursa ya sabah gelecek olan cephe ne kadar süre aralıksız kar bırakabilir ?
Bursa şuan dekler den şansız poyraz yönlü dekler bursaya yaramaz gelmez. Cephe gelirse anca.
Esenler kendisine geldi erime yok her yer beyaz
Esenler esti desene reis
Ayrıca kütleler poyraz yönlü kuzey dogu - güney batı yönünde geliyor ona göre yerinizi takip ediniz.
Sıcaklık sorunu yer seviyesi çart curt sorunu yok bu saaten sonra gelen dekler sahilleri bile beyaza boyar geçer. Şansınız varsa saglam kütleye denk gelirseniz anında örtü yapar.
alay ediyor gibi geliyor bana hocam nasıl yağmaz aklım ermiyor valla sıcaklık da yerinde yağış kütleleride var üzerinde
Valla bu iyi niyetleri suistimal ediyorsa çok ayıp ediyor. Ayrıca sanki biz gönderiyorumuş gibi algı ile soru soruyor.
Artık herkes yaşasın görsün radarı takip etsin. Gelen dekler de yagmur yagacak hali yok. Bu tarz sorular olursa da sileceğiz.
Ayrıca 200 metre rakımın var nasıl kar almazsın
Hocam sadece yarın sabah 8-9gibi mi gelicek başka bu gece felan yokmu Hocam.
Valla Erdal senin oraya bakıyorum %100 yağış gösteriyor kar olarak hemde çarşambaya kadar perşembe günü kesiliyor sen kar yok dersin. Nasıl bir yerdesin anlamadım gitti.
hocam bu kütleler ne zaman birleşir
Tokat gece 3 ten sonra başlıyor yarın sabaha beyaz örtü ile uyanırsınız ve gün boyu yogun devam.
Hocam trabzonu yorumlama şansınız var mı acaba?
Trabzon yarın anca kar seviyelerine geliyor 17 karlı görünüyor. Fevzi hoca sizi bilgilendirir
Hocam samsun 100rakimda toplam kaç cm olur şuan 10cm var
Samsunda 3 gün boyunca kar yağışı olacak yogun bir şekilde devam edecek. Bir durum olmazsa 50 cm kadar bile gidebilir. Ama yine beklenti az olsun.
Hocam trabzonu yorumlama şansınız var mı acaba?
Fevzi hocamız sorarsanız iyi olur. Bölge sorumlusu arkadaşımız.
Yok abi valla buz yerler kutur kutur ediyo
Sevindim valla bu duruma inşallah erime yapmaya başlamaz.
1 Şubat 2012 de aldığımız deklerle 6 saatte 50 cm yapmıştık onu inceledim yıldıza yakın poyrazdı ümidimi kesmiyorum o yüzden ins
Dekler o zamanda akın akın gelmişti ama dek dekti yani saglam dı
hocam Göktürk e uzun süredir pas geçiyor dekler nerdeyse hiç gelmedi rüzgar yönüyle alakalı galiba
Aynen karayel yönü biraz daha şanslı sizin bulunduğunuz Yer için ama yine şansınız var radar yavaş yavaş dolacak daha da
500 hpa - 30 ardından hemen - 32 ler giriş yapacak. Gece çok haraketli olacak.