Hocam var ama bende yağmıyor ya anlamadım ya. Hiç yağmıyor şuan ya. Hocam
Valla pes sistemin ana yolu üzerindesin yağış hiç yok diyorsun. Çok ilginç en ucra yerler de bile yağış oldu sende nasıl yok anlamadım.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHocam var ama bende yağmıyor ya anlamadım ya. Hiç yağmıyor şuan ya. Hocam
Valla pes sistemin ana yolu üzerindesin yağış hiç yok diyorsun. Çok ilginç en ucra yerler de bile yağış oldu sende nasıl yok anlamadım.
Hocalarım. Konumumda kar yağmıyor. Hiç. Tamamen durdu cephe yağışımı bitti.
Erdal burası yıkılıyor kardan radarda senin orda yeşil kütle var
Arkadaşlar deniz etkisi kar tamamen yogunlaştı an itibariyle.
İstanbul da çok kuvvetli kar durumları oluşabilir.
Valla samsunu bütün modeller öne çıkardı. Bende çok merak ediyorum samsun da neler olacak bakalım
500 metre altı yine fos olur üzeri için güzel şeyler yapabilir. Kar yagar örtü yapar ama tutmaz hemen erir şimdiden söylemek lazım. Yarın ögleden sonra soguklar bir tık daha güçleniyor. Sonra ne oldu burası da şöyle böyle demeyin.
Şuan kar yogunlasiyor
Tutucu bir kar olmaz. Tahmince şuan - 6 lar devrede sabaha dogru - 8 bu durumda da yine aynı sorun yaşayabilirsiniz. Yarın 15:00 sonra - 10 degerleri net giriş yapıyor biraz daha kalite artar.
Sıcaklıklar nasıl olucak hocam sonunda eksilere inicek miyiz
Bu yağış bitene kadar aynı. Yarın ögleden sonra değişim olacak. Yağış kesilecek bir nebze ayaza çekilecek hava zaten devamında sistemin kademe kademe güçleri daha girmiş olacak. Dek mekanizmasının hazırlıkları başlayacak.
Yarın öglen gibi cephe işi son buluyor. Asıl aksiyon yarın akşam. Üzeri ve herkesin tatmin edici kar.
>>>WinteR<<< hocam şuan yağan cephesel mi dek mi?
Dek başlamadı daha cephesel geçiş hala dek olsa direk tutucu kar yapar. Kapatır hemen. Şuan yagan kar eriyor hala
Burda da el değmemiş yerlerde 20 hatta 25cm vardır, Sancaktepe yüksekte ve iç kesimde kalır şanslısınız hocam
Şu radarı takip ediyorum nasıl bir yağış bırakacak. 1 saat önce göz gözü görmeyen bir yağış oldu koca koca kar taneleri.
Ataşehir kopuyor yollar tutuyor, arabalar geçmese yollar 10cm kar vardı
Burda 25 cm aşmış durumda şuan. Sancaktepe
Anadolu yakası geliyor yine fena vuracak..
Böylelikle anlaşmış olduk ki bu alçaklar başa bela soguklar hep batısından sarkıyor. Yukardan inememe sebebi de zaten bu ab ler yüzünden onların hep geçişmesini bekledik. Sonuç ne oldu ispanya civarında ki siklon boşa çıkınca bizim sibirya ona sardı
Pandora bir an beynim yandı yav ne ettin dedim azor nasıl bir anda öyle oldu. Saat yanlış mış ![]()
Hep böyle TR sınırına gelir kaçar alıştık buna
Orda ki bir iskandinav varsa hala umut var.
Gol olur da çok dogulu be gülüm