Günaydın :elkaldıranadam:
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın :elkaldıranadam:
Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
Selamlar hayırlı akşamlar
HAYIRLI GECELER HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLAR.
Bende gittim de geri geldim 😂
Bende gittim elimiz boş dönmeyelim diye başka yerden daha ucuza alışveriş yaptım ![]()
Bu ne sessizlik 🤷🏻♀️
Millet büyük Ekim indirimine gitti galiba. Malum 12-15 Ekim fırsat diye diye. aksine fırsat olamayan ürünleri satmaya çalışıyorlar.
İyi geceler 🌸
İyi geceler
Bayaa okunması zordu hee valla bak
Gökhan bey şampiyon yazmanız da sorun yok sorun şampiyon yazıp gülücük emojisi koymanız. Karşı taraf rencide olabilir. Olay sadece büyük yazı yazmak ile ilgili değil.
Sakin olalım lütfen bizler sizleri kaybetmek istemiyoruz.
Saadet Tebrikler başarıların daim olsun.
Kurak gidiyor Ankara yağışa ihtiyaç var
Ve bir süre kurak gidecek gibi duruyor. Alçak basınçlar ege, Yunanistan, İtalya civarında oldugu sürece iç Anadolu ve dogu ve Güney dogu için yağış sıkıntısı oluşur.
Akdenizin çalışması lazım. Kıbrıs akdeniz civarı inen ve derinleşen alçak basınçlar oluşması lazım.
Hayırlı Günler
HAYIRLI günler HAYIRLI HAFTA SONU DİLİYORUM.
İstanbul artık 16 Ekim itibariyle kalın montları çeker demiş gfs
Ha bu arada sıcak atak sonrası biraz daha güçlü sistem beklentisi var ay sonu Kasım başı
Gfs 16 Ekim sonrası hamak kurmuş durumda fakat sistemi önce gören Ecmwf bozmuş durumda onda ki hamak biraz daha küçük sıcaklık degeri yüksek.
Kar haritasında bi hareketlilik var mıdır ki acaba
23 ekime kadar Toplam kar
Özetlemek gerekirse bu modellere göre ege kıyı boyunca Akdeniz'e kadar yüksek yağışlar olacağı. Diger taraftan Karadeniz kıyı şerit bandı kısmı aynı şekilde diger bölgeler normal seyir halinde devam edecek.
Burda kuraklık çeken kısım güneydoğu ve iç Anadolu kısmı kısmen kurak az yağışlı görünüyor