Yukarısı alçak yuvası oldu. Kazım abi. - 40 olsa ne yazar
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Azor dik yükseleydi ne var ne yok inerdi
Kutup ta bir destek yok azora azor tek başına bişi yapamaz bu sistemde
-
Doguya kaymaz geri çekilir
Şuan oldugu gibi. Getti sistem. Neyse moral bozma yok.
-
Azor bunun devamında yatar soğuklarda doğuya kayar
Doguya kaymaz geri çekilir
-
Yine mendebur alçak ne yaptı ne etti geçti Azorun üstünden çok çılız bir iniş var
-
Bu arada Amerika dogusundan yüksek basınc hakimiyeti olması çok iyi tam tersi alçak basınç durumu olmuş olsa. İzlanda şişer de şişede sonra bize patlar.
-
Çok iyi tam da istediğim yerden yükseldi. Şimdi Azorun dogusundaki alçaklar kuzey dogulu yallah çekip gitsin Bi. Sonra sistem inişini izleriz.
-
Devam edersiniz konuyu kapatcam dostlar.
-
Şu atlantik güneyinde 1005 lik siklon baş belası zaten azor inşallah onu batısından hamle yapmaz
-
Azorun İngiltere üzerine dogru baskı yapması lazım. Kazım abi şimdi alçaklar geçti yapcak bişi yok.
-
Neyse beyler önümüzdeki maçlara bakalım. Allah büyük Allah kerim. Hadi model yorumlama sayfasına.
-

-32
Çok iyi reis de araya alçaklar girdi

-
Pandora İzlanda yı çok şişirdin az havasını al. azoru yükselt. Siklonları. Azorun üstünden geçirme geçsede azoru hemen kutup yükseğine bagla
-
Size soruyor ki ben yalan mı söylüyorum diye arkadaşım konumum zaten 5-10 cm olsa yollarda burda ne işim var gider tadını çıkarır keyif yaparım
Maalesef burada yollar tutmadı ve çamur içindeValla cephesel yağışlar geldiği için cephe nerden geçerse orayı etkiler. Şimdi öyle bir algı varki kocaman İstanbul her yere aynı şiddetle kar yağışı var. Oraya çamur buraya 15 cm kar diger yerler sulu. Beyler radara bakın yağışlar nasıl geliyor nasıl gelişiyor. Belki sizin oldugunuz bölge etkin bir yağış yok.
-
Valla youtube vs bakmadım buraları takip ettim haritalara baktım yok mini 87 yok kimselere söz vermeyin yok kutup aşağı indi vs bunlar beklentiyi her türlü yükseltir sonra kalkıp bunları dedikten sonra bir mesaj aşağısına gidip de beklentiyi yine de düşük tutalım dersek kendimizle çelişiriz. O zaman şunu dicez arkadaşlar güzel bir sistem geliyor beklentimiz minimum olsun bakalım yazıcaz. Öyle mini vs yazarak düşük tutun demek çelişme olur
Başından beri bizi takip ettiyseniz site ekibi olarak tüm bölge tahminci Arkadaşlarımız cm vermekten uzak durdu. Sistemin modelini degerlendirirken söylenmiş olabilir 87 yok 1929 felan diye de cm miktarı verirken temkinli olduk.