Yukarda yeterli soguk olmamasına ragmen yinede ne var ne yok iniyor. Jetlerin önü açık çünkü
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ah beee 318 saat azora bak.. Tamda 7 - 8 martta İniş yapacak sisteme göre azor. İşte bu şekilde bir azor olmuş olsa efsane 2017 yeniden yaşardık.
-
Yarın gece bu saatlerde İstanbul ve Marmara buz kesecek. Deniz yağış üretecek süpriz durumlar var.
-
Azor yükseliyor
-
Evet hocam su tarz sinoptikleri görünce kisin son demleri olduğu anlaşılıyor desenlerden
Şuan ki sinoptik tamamen bahar değil de daha çok sonbaharı anımsatıyor. Bol yağış dogu da soguklar
-
Bu arada dogu anadolu ve güney dogu da fena yağış var yükseklerde yogun kar demek bu
-
Sahne Uzun aradan sonra İzlanda ya kaldı
Ee bahar yaklaşıyor topraklara taze su lazım. Tohumların çatlaması için gökgürültüsü lazım.
-
Avrupa suya boguldu

-
Evet bu saatten sonra yağışlar geliyor. İzlanda tüm avrupaya nam saldı
-
Yağmur haritasını kontrol ediyorum iç açıcı olunca atacağım :'D
Önce şu iskandinavları patlat sonra gelir yağışlar.
-
Azorsuz başı boş sürü gibi dağınık soguklar. Bir çoban azor lazım. Üzerimize yatan iskandinav kuru soguklara maruz bırakıyor. Maalesef
-
İskandinav yükseğinin tam da jet akışının oldugu bölgede olması sistemi başı boş salınıma sürüklüyor. Şuan da bir kaç gündür de modeller de gözüktüğü gibi.
-
Degerli dostlar şu konuya açıklık getirelim gelen sistem izlanda kökenli sistemdir. Bu sisteme ayak uydurmayan iskandinav yükseğidir.
ŞUAN GELİŞEN SİSTEMİN İNİŞİNİ ZATEN İTALYA YÖNÜNDE OLUŞAN SİKLONLARA BORÇLUYUZ.
ÖBÜR TÜRLÜ İNME ŞANSI MALESEF OLMAZ.
Burda ana asıl olay Azorun şuan iksandinav yükseğinin orda olması. Ve girit Akdeniz civarı siklonların oluşması. Bu bahsettiğim 2 olay gerçekleşirse tüm soguk bozdozlama bize dogru İniş yapar.
-
>>>WinteR<<< kapattık bu konuyu
Mart ayına gel??
Siz ordan devam edin ben şubatta kalmak istiyorum
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.