>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. An itibariyle yağış güçlenerek İstanbula yol alıyor
-
hocam sabahki yağışta örtü alırmıyız ?
Sabahki yağış da sıcaklık sorunu olabilir. Şuan sabah 9 gibi Max 850 hpa da - 6 durumu varken bu durum ögle vakti anca - 10 a çıkıyor yağış durumuda çekilmiş duruma geliyor.
-
990 mb sayesinde dengelendi. ama kısa sürüp gidiyor. Ben avrupa yakası için olumlu bişey görmedim. Gören var mı arkadaşlar sistem süresi kısıldı. Soğuklar kısıldı.

Allah aşkına 12 şubattan 17 şubata kadar siklonik kar etkisi. 17 - 20 şubata kadar deniz etkisi kat toplam nerdeyse 8 günlük sistem. Ney nasıl kısaldı. Ha metre kar görmeyebilirsiniz. Ama illa ki 20 cm 30 cm kar görme şansınız var total de üzeri bile olabilir.
-
winter abi neden kaldırdın yorumumu kurallarımı ihlal ettik

Aglama duvarına döndermeyelim. Model bu değişik çıkabilir. Her şey siklonun akıbetine bağlı.
Hemen pes edip karalara bagalamak iyi olmaz. Sistem 2 günlük 3 günlük değil ki neyi nasıl kaçırcaz. Allah büyük değişim olur illa ki.
-
CAN bu azor bey ne zaman kalkmayı düşünüyor. Sanırım 20 şubattan önce düşünmüyor.
-
Siklonik olay yavaş yavaş ülkemizden çekiliyor yerini deniz etkisi kara bırakıyor. İzobarların durumu. Batı ve Orta karadeniz için uygun
-
Kötü yönü trakya ve batı bölgelerimizin sahil kısımlarında yağış sıkıntısı oluşuyor. 200 km ilerisi kardan yıkılıkren. Diger kısım hava da tane tane uçuşan kar görebilir.
-
Offfff offff. Bu ne böyle.
Maşallah de ustad.
-
İzlanda hamle mi yapıyor azor geri çekiliyor. İskandinav biraz daha bize yaklaştı.
-
Azor yükseliyor.
-
850hPa soğuması akşam güncellemesinde bir nebze bozmuştu şimdi düzeldi.
Aynen can akşam 99 cm vermişti şimdi 100 cm begendim. 99 cm olursa olmaz kurtarmaz.

Cm işine fazla takılmayın sayın arkadaşlar.
-
Sabah 6 iyimidir ?
Sabah gfs güncellemesi ile kar takibine başlarız.

-
Bu yarın sabah için mi cidden ?
Evet saatler kaldı hatta şuan itibariyle 4 saat sonra Avrupa yakası kar çanları çalmaya başlar
-
Yine bir hatırlatma şuan nem oranı soguk girişi olmadan önce %90 seviyelerinde bu soguma sıcaklığına dew pointe etki eder. Diger yönden yağışı artırır. Marmara Denizi üzerinden gelecek olması İstanbul için de kırmızı alarm seviyesine ulaşabilir.