Yalnız 15 16 17 şubat civarı oluşan tablo japon denizinde oluşan dekleri gözümün önüne getirdi. Acabaaaaa.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
23 şubat gfs görüntüsü batı, orta Karadenize çalışıyor.
-
Şu görüntü de sibirya olmasa izlanda yönlü siklon var. Her telden soguk girişi var. Soguk zenginliği bu olsa gerek. Gönder gelsin.
-
Ula etmaaa gfs öldiii buralar..

-
uyumayın he 22-23 de var

Gözlerime bant ettim hocam bakarım öyle
-
İnsan oğlu hep daha fazlasını ister Allaha şükürler olsun hele ki barajların şu hali ile büyük bir nimet olacak.
Oysa Allah muhafaza şu sistem gelemese yazın su sıkıntısı cekecektik. İnşallah bol yağışlı karlı olur.
-
23 gibi gelecek sistem daha iyi duruyor sanki. Bilemedim seç begen al 1 milyon
-
Bu güncelleme Doğuyu gömdü
Aynen hayat durma noktasına da geldi bu arada her yer buz soguk
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Kara gün diyorsun ?
Aynen kara gün karşı gün. O zamanlar tokat erbaa da bel hizasına kadar kar varmış annem, babam öyle dedi zor gitmişler hastaneye.

-
Doğum günün şimdiden kutlu olsun kral

Teşekkür ederim
-
Selamün aleyküm sistem tam da dogum günümde geliyor. Aynı dogdugum gün gibi.

-
Sistemi ufaktan değerlendirelim
12 şubat günü sabah saatlerinde trakyada karayelle yüksek kesimlerde kar başlayacak. İstanbul için öglen sonu akşam üzerine dogru yüksek kesimlerinde yağışlı sistemin son geçiş esnasında rüzgarın karayel yönünde esmesi ile kky, sulu kar, hafif kar geçişleri gözükebilir. (Yüksek kesimlerde.)
Akşam itibariyle tamamen soguk girişi iyice etkisini göstermeye başlayacak. Ve dek mekanizması kurulmaya başlayacak.
Deniz etkisi sistem ta ki 12 şubat öglen sonu ve 16 -17 şubata kadar devam edecek.
Bana sorarsanız İstanbul için en uygun dek mekanizması durumu ne zaman olur diye.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sistemin tam gücü ile irtifa ettiği sıralar ya 15 şubatta özelikle izobarları sıklığılı devasa derece yogun dek bantları alabiliriz.
15 şubata kadar daha çok İstanbul anadolu yakası dogusu ve batı Karadeniz kısmına giden dek bantları görebiliriz.
15 şubat çok soğuk bir gün olacak.
-
Gfs nin bu güncellemesine göre daha da devamı var diyor sogukların. Azorun yükselmesi. Tepedeki - 32 lik çekirdek
-
Ao nun pozitif eğilim zamanı 18-20 şubat civarı bakalım azor ne durumda olacak