keşke daha erken gelseydi daha yararlanabilirdik simdi örtü olmayacak bile
Nasiii yani.
reis keşke az daha geç gelse tam 850 hpa - 8 ile çakışsa o zaman ortada hiç bir sıcaklık sıkıntısı olmazdı.
Erken gelse direk şak şak yagmur alırız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturkeşke daha erken gelseydi daha yararlanabilirdik simdi örtü olmayacak bile
Nasiii yani.
reis keşke az daha geç gelse tam 850 hpa - 8 ile çakışsa o zaman ortada hiç bir sıcaklık sıkıntısı olmazdı.
Erken gelse direk şak şak yagmur alırız
ben yağışın ilerleyiş şeklini çok beğendim
Aynen normalde güneyli sıyırıp gececekti daha batılı hal aldı.
Yerler ıslak olunca kar tutmuyormuymuş? ?.
Fön makinesi ile kurutun reis.
saat 19 oldu hocam su saate kadar bi damla bile kar düşmedi ne nedeni ya 16 da baslayacak diyorlardı giderek erteleniyor bu şekilde yağmayacak hiç
Geliyor hocam radar takibi yapmıyor musunuz. Şuan Marmara denizine girmek üzere.
Üstelik İstanbul için önemli bir yağış rotası değişikliği var. Dogrudan İstanbul kapsayacak şeklide geliyor. ![]()
yarım saat önce Gebze-sanayi.
inşaallah bu gelene kadar yağıl kara döner
Şu saaten sonra İstanbul Avrupa yakası yağışı kar olarak alır. Soguma girdi yağışın yogunluk durumuna göre araba üstü çimler tutar.
Yerleri çok ıslattı dewpoint uygun olmazsa ayvayı yeriz
Sabaha karşı, gece yarısı kar olayı da daha iç kısımlarda sahilsen unut boşuna bekleme
Hala yağmur alıyorum.ben kara çevirmeyecek galiba winter abi vazmıgeçiyim ??
Bize daha bismillah - 6 geldi 850 hpa da sabret sen bizden daha şanslısın tüm yağış bantları İzmit Yalova yönünden geliyor
Biraz daha batılı geliyor Avrupa yakasının şansı artıyor. Hadi bakalım. İnşallah bozmadan böyle gelir.
Eumsat görünümü. Baya iyi geliyor inşallah İstanbula bu haliyle giriş yapar.
Buraya dikkat ![]()
15:00-18:00 arası model görüntüsü şuan Avrupa yakasında 850 hpa - 6 lık bir durum var rüzgar karayel. Saf kar durumları başlıyor. Anadolu yakası için - 4
İşte bahsettiğim olay 18:00 civarı ile başlıyor İstanbul geneli 850 hpa - 8 kavuşuyor artık. Yağışlar az olsa bile taneli kar atamaya başlayacak. Yağış ne kadar yogun olursa şiddeti de o kadar artar örtü yapar. Bu yüzden 18-22 saatleri arası bu sistem İstanbul adına olacak.