Biz ne izliyoruz beyler biri anlatsın. Ege yi yağışa gömdü sel oldu her yer Avrupa çorba gibi. Brezilya dizilerine benzedi aynı.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Paralel de azora vur dedik öldürmüş üzerimize yatmış..
orda da modelin ömrünü kısaltmış vur kaç sistemi olmuş. -
Yav soğuk iyide yağışlı periyoda geçmek lazım Şubat yine kurak geçiyor
Sikoncuklar patladı zaten geliyor peş peşe anlık güzel yağış geldi modele
-
Bi durum çıkmaz bize bundan
-
Ana senaryo dan bir şey çıkmaz ama yukardaki soğuklar yb nin rest çekmesine bakardı
Paralel de azor desteği var bunda azor y aaa sı yok.
-
Bu arada paralele baktım okullar tatil olmuş çoktan.
-
En azından izlandayı güneye daldırmayacak şekilde dur azor be..
-
Arkadaşlar model güncellemesi yapılırken farklı model görseli atmayalım. Karışıklık oluyor. Bu nedenle mesajlarınız silinir. Konusunda paylaşım yapınız.
-
Parazit siklonda yok modeller dönmeye başladı.
-
Kutup yükseği iskandinav arayı kesmeye çalışırken azor da yardımcı olsa tadından yenmez
-
Gayet iyi gidiyor
-
ICONA göre Zonguldak adına 10-15 cm kaçınılmaz gözüküyor
Icona göre konuşuyorum. İcon yakın vadede iyidir.
-
Trabzonuda yorumlarmısınız arkadaşlar ?
Trabzon için cuma akşamı kar soğukları giriş yapıyor sahil kısmına yakın orta derece rakımlarda.
Yüksek kesimlerde zaten kar durumları müsait. Ama yarın akşam - 10 girişi var güzel bir soguma alacağınız yağışa baglı olarak yogunluk olur.
-
Gece için ben sıcaklık sıkıntısı pek olmaz diyorum özellikle gece 3 ten sonrası adınane dersin abi ?
Gece için başlıyor peş peşe sistemin son çekilme hamlesi olarak - 6 başlayıp öglene dogru - 12 lere kadar gidiyor.
-
İzlandanın şu denli hareketi şuan içinde oldugumuz sistemin ömrünü kısaltmış olup. İleriye dönük 25 şubat ve 3-4 mart gibi beklenen sistemlerde de önemli rol oynuyor.izlanda ya dikkat edelim. Kaderi o belirleyecek.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.