windy ecmwf-icon-gfs kar birikim cm hesaplamasını neye dayanarak yapıyor
Yağış bant, kütlelerine göre büyüklük çaplık ve gececeği bölgeler yerlere göre hesaplanır. Yağışlar bazen erir bazen de daha da artar bu da tamamen şans
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturwindy ecmwf-icon-gfs kar birikim cm hesaplamasını neye dayanarak yapıyor
Yağış bant, kütlelerine göre büyüklük çaplık ve gececeği bölgeler yerlere göre hesaplanır. Yağışlar bazen erir bazen de daha da artar bu da tamamen şans
Ne bekliyorduk ne bulduk. Derbi ertelenecekti ?? iyi hayaldi. O bu değil batı karadeniz hariç yağış felan yok. Doğu Anadolu zaten alıyor yeter ki yağışlı sistem gelsin. Durumlar hiç iyi değil. 2 hafta yine yağışsız geçer. Bu yagistaki suyu tüketiriz o ara. Bol yağış lazim durum kötü
Daha herşey daha net değil olabilirde yağış geçikir soguklarla çakışır.
Yine orta karadeniz samsun tokat ordu dogru yağış devam ediyor.
Batı Karadeniz civarı güzel yağışlar var özelikle Zonguldak civarı
Konya bölümüne dogru güzel bir yağış gidiyor arkadaşlar. Bu bölgede olanlar bilgi paylaşırsa güzel olur.
Her yerde aynı olmaz yüksek kesimlerde anca - ler olur
Neyse hocam siz tadını çıkarın ben uyuyorum hayırlı geceler mi desem sabahlar mı desem ?
Hayırlı geceler rakım meselesi o zaman.
Şu radar görüntüsüne göre nasıl kar almazsınız valla merak ettim şimdi en kötü havada sulu kar olması lazım
>>>WinteR<<< hocam Ataşehir 0 derece %95 nem kütle de var ama yağış yağmur, neden sizce ? İçerenköy de kar varmış ama bu mahalle de yok nedendir sizce
Valla çok ilginç ne desem yagmur yok karda yok diyorsunuz şuan Ataşehir Sancaktepe kısmı kardan yıkılıyor. Bir tuhaflık var hiç yagmıyor
An itibariyle Sancaktepe
Yollar kapandı kar iyiden bastırdı şuan
Burda yollar kapanmaya başladı Sancaktepe
Yogun kar devam ediyor şükürler olsun yağış yeni geldi Sancaktepe
Karayel yağışın iyice batı Karadenize yaklaşması ile başlayacak
Yağış olayı daha yeni başladı asıl yağışlar yeni giriş yaptı. Ayrıca Marmara Denizi gelen yağışlar bogaz hattı ve Anadolu yakasında etkili olacak.