Maksat muhabbet olsun gönüller bir olsun iyi ki doğdun can dostum >>>WinteR<<< Uzun ömürler
Teşekkür ederim Sinan başkan
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMaksat muhabbet olsun gönüller bir olsun iyi ki doğdun can dostum >>>WinteR<<< Uzun ömürler
Teşekkür ederim Sinan başkan
CAN 500 hpa - 40 mıı ![]()
İCON istanbulda cumartesi akşam 10 da kar başlar demiş..
Evet o saatler arasında kaç gündür yazıyorum zaten cumartesi gecesi gece 00:30 olan gfs güncellemesi ile hem sistem takibi hemde dışarda camdan kar takibi yapcaz.
İskandinav yükseği de geldi şimdi şu siklonun kuzey dogulu Rusya kuzeyine dogru gitmesini beklicez.
Kutup yükseği azor araya bir iksandiv gider sonra soguk akışı başlar hadi bakalım..
Aman yaa bir siklon daha patladı azor tam dik bir sırt verdi derken.
İzlanda azoru çok baskılıyor. Azor tüm avrupaya yayıldı yayılmasına da Bi dik sırt vermeli. Sistem için
Şuan 990 lık tepemizdeki siklonun kuzey dogulu gitmesini beklicez. Soguklarda onun batısından akacak tekrar.
Arkadaşlar fazla takılmayın şu kar haritasına. Beklentiyi de fazla yüksek görmemek lazım. 1 haftalık sistem var ama bu cm bakımından tüm 7 güne yayılan bir durum.
Azor sırtını aşmaya çalışan jetler azoru iki büklüm yastık etti resmen. Bu durumda izobaların şeklini bozuyor bariz.
benim işim çıktı da 2. devreyi başka biri atabiir mi? takip ettiğiniz için teşekkür ederim.
Devam edecek ve 500
puan kazanacak bir vatandaş varmı
Eline sağlık bu arada Melih
Azor bir tık daha erken yükseldi. Düne göre
>>>WinteR<<< DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KRAL
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Emegine saglık kardeşim saol.
@>>>WinteR<<< hocam doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle bi ömür mutlu geçirmek dileğiyle sevgiler saygılar
Doğum günün kutlu olsun >>>WinteR<<< hocam
>>>WinteR<<< hocam doğum gününüz kutlu olsun, nice mutlu yaşlara inşallah
Herkese teşekkür ederim saolun.