UsTaD hocam yarışmanın yarısında moderatör yarısında üye olarak yarıştınız nasıl olcak o iş :D
Para almak için normal üyelige geçti
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturUsTaD hocam yarışmanın yarısında moderatör yarısında üye olarak yarıştınız nasıl olcak o iş :D
Para almak için normal üyelige geçti
GFS 00Z DİYAGRAMI
The content cannot be displayed because it is no longer available. Yakın ve uzun vadede yağış artmış
Diyagram bile 11 sorası karışık demiş 11 Aralık kadar ip gibi seneryolar sonrası karışık.
Düşüş başladı bakalım ne kadar inecek
ANLIK DURUM (06 Aralık - 03.16)
13,8
Açık
Açık
Yağış
0
14.6 anlık
Sıcaklıklar genelde gece 3 ve 6 arası daha çok belli olur o zaman esas düşüş başlar
Teşekkür ederim kardeşim önemli değil
Dogum günün kutlu olsun angaralı isim neydi yazarsan iyi olur o şekilde hitap ederiz
Ben oynuyorum abi beraber oynayalım istersen sahip kimliğini yaz ekleyeyim seni
588593633 ekle beni benim id bu
İstek atarken ben UsTaD yazsan olurmu abi yabancıları kabul etmiyom ondan sen olduğunu anlayayım diye
Bence hiç ekleme ustadın kafasında araplar tava ile yumurta kırıyorlar biz acemi oyuncuyuz. ![]()
Sistemci5534 Doğum günün kutlu olsun kardeşim. Allahım ayağına taş değirdirmesin. Polisim, gosmerim ![]()
En yüksek 21.5
En düşük 12. 2
Herkese başarılar..
| Çanakkale, Gelibolu, GELİBOLU | 5,8 |
29 kasım tarihi Kayıtlara geçmiştir.
Baya düşmüş gece ayaz oldu galiba ![]()
6,5
Açık
Yağış
0
Yarın hakem beşiktaşıda tutsa fener rahat alır ?
Çok büyük konuşma var bakalım neler olacak bende bjk şans tanımıyorum ama top bu şans neler olur neler biter
Futboldan çok uzak olduğumuzun göstergeleri bunlar fatih terimi de diger yerli yabancı teknik direktörler çoğu böyle saygısızca davranışlarda bulunuyor.
BATI takımlarını bir türlü örnek alamıyoruz adamların teknik direktörleri ellerini bağlamış yan yana maç izlerler bizimkiler ise bıraksalar agız burun girecekler.
Yazık valla çok yazık.
Aralık sonu ocak 1ila 4 gibi sistem daha bu sistem de yüksek olasılıkla kırım üzerinden yüksek basınclı ( Deniz etksi kar yağışı) olabilir.
Önümüzdeki 4 periyotluk durumu geçişini görelim sonra bunun da detayına gireriz.
İyi geceler