Ya bu rakamlara inanan var mi diyom yorumum siliyorsunuz
Evet inanmıyoruz kesinlikle
İşte bu zihniyet yüzünden kimse umursamıyor. Ne virüsü virüs mü var ben olmam yada yalan yanlış bilgiler tedbirleri elden bırakanlar en çok virüsü yayanlardır.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYa bu rakamlara inanan var mi diyom yorumum siliyorsunuz
Evet inanmıyoruz kesinlikle
İşte bu zihniyet yüzünden kimse umursamıyor. Ne virüsü virüs mü var ben olmam yada yalan yanlış bilgiler tedbirleri elden bırakanlar en çok virüsü yayanlardır.
Ekim ayı gümbür gümbür soğukları ile vuracak gibi duruyor. Yüksek kesimlerde kar alarmı da var.
Çay Yokmu
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Kayfe var ![]()
Son 2 haftadır hep içerdeyiz vaka sayısı 1700 ise iyileşen 1000 ve 1200 arası 500-600 civarı hep içeride oluyoruz. Bu demek oluyor ki virüs ilk zamanlardaki formunu yakaladı. Ve artmaya devam ediyor. Devletin acil çözüm yolları bulmalı.
Şöyle kısa bir hesap yaptım an itibariyle vefat eden vatandaşlarımızı da düşünce toplam teşhiş edilen vaka 26 bin küsür az bir rakam değil. Tedbirli olalım. Kalabalık yerlerden uzak durmalım.
ya cok merak ediyom ve istiyom insallah gelir Allahım gelsin lütfen kasirga ?
Bu nasıl bir duadır insanlar menfaatleri olan şeyler için dua ederler. Sizin ki çok değişik kar değil ki yada sıradan yagmur. Böyle birşey olması şuan için imkansız zaten de inşallah da olmaz. Yoksa bu bölgelerde yaşayan insanlar zarar görür
Medicane hakkında video yaptım paylaşayımHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.![]()
Bilgilendirme güzel ama olması çok zayıf ihtimal
Gem de onaylıyor
Tamamen hayal ürünü kasırga yaratacak bir model yapısı yok aksine rüzgar yönü güneyli olduğundan daha ege ye gelmeden son bulur.
Benim böyle fırtına beklentim yok.
Abi aralıkta yani bol firtına mi olcak izmirde
Aynen kardeşim aralıkta ege bölgesi çok yağışlı gececek. Hemde kuvvetli
Aralık ayı için EGE BÖLGESİNİ KIRMIZI ALARM VERELİM.
belediye başkanları su ve kanalizasyon çalışmalarını umarım yapmışlardır.
EKİM VE KASIM VERİLİRİ YUKARDA BAHSETTİGİM GİBİ DEVAM ETMEKTE HIZLI BİR KIŞ MEVSİMİNE GİRİŞ YAPACAĞIZ..
Aralık ayı için özelikle Ege bölgesi fırtına ve bol yagmur bekletin mi burdan bildirmek istiyorum.
kasırga oluşturacak cinsten olabilir.
The content cannot be displayed because it is no longer available.
Bu modeli sonbaharda çok göreceğiz özelikle kırım Kafkas kısmı inen soguk hava dalgalarına magruz kalacak. Özelikle Ekim 15 inden sonra Karadeniz de artık kar yagışları yaylarlardan sonra diger kesimlerde de görülecek.
İzlanda Bu Sene de Ön Planda Olursa Pes Artık Vallahi Dicem Yani...
İzlanda her zaman ön planda. Onun sayesinde yağışlar alıyoruz. İzlanda görevi atlantikteki havayı Avrupaya dogru dagıtmak.,sürüklemek Tabi burda azor hamleleri de önemli.
Bu sonbahar Mersin taraflarında nasıl geçer ? Cevaplarsanız sevinirim
Tahminlerim de yazdım biraz sıcak gececek. Yağış olarak biraz şanslı duruyor. Ayrıca genel tahmin yaptım ayrıntılı konuşmak sağlıklı olmaz.
ÖZET OLARAK SONBAHAR MEVSİMİ ÜLKEMİZ ADINA EKİM 15 SONRASI DEVREYE GİRECEK. YAĞIŞ VE GELEN SOGUK HAVA DALGALARINI BU TARİH İTİBARİYLE ARTIK GÖRMÜŞ OLACAĞIZ.
ESKİ SONBAHAR MEVSİMLERİ GİBİ FIRTINALI BOL YAĞIŞLI BİR SONBAHAR OLMASA DA GECELERİ AYAZ YAPACAK BİR SONBAHAR BEKLENTİSİNDEYİM.
KIŞ BU SENE ERKEN GELEBİLİR.!!!
YAPILAN ANALİZ GEÇTİĞİMİZ SENELERİN VERİLERİ BUNA BAĞLI OLARAK ARTIK EKİM 15 İLE ARALIK 15 ARASI SONBAHAR SİSTEMLERİ OLAN YAGIŞLI HAVA İLE BİRLİKTE GELİŞECEK BALKAN KÖKENLİ SOGUK HAVALARINA MAĞRUZ KALABİLİRİZ.
BUNA BİR ÇOK ÖRNEK MEVCUTTUR. 2018 2019 KIŞ MEVSİMLERİNDE PEŞ PEŞE YAGIŞLI SİSTEMLE BİRLİKTE GELEN SOĞUK HAVA DALGALARI. KISMI BİR GÜÇLE DE OLSA YÜKSEK KESİMLERİ ETKİLEYEREK KAR YAĞIŞLARINA SEBEP OLMUŞTUR.
Allah utandırmasın >>>WinteR<<< abi
Amin saol teşekkür ederim kardeşim