>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler

Eylül ayı tahmini:

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Eylül ayında sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek. Yağış olarak yine orta ve dogu Karadeniz bölgesi yüksek risk taşımaktadır.

EKİM TAHMİNİ :

KASIM TAHMİNİ:

KASIM ayında işaretli olan bölgede daha soğuk artık kışın habercisi olacak bizlere bir çok köye yaylalarda kar örtüleri gözlemlenebilir.

Mevsim normalleri altında bir Kasım ayı bekliyorum. Yagış az gözüksede ilerleyen güncellenemler bizim için önemli.

Toplam 3 aylık yağış verisini şu tablo ile gösterebiliriz.

Şuan Bein sport eline yıllarca belkidiği belki de yaptıgı yatırımın zararını çıkarma fırsatı geçti sizde şifresiz yaparlar mı?

Yarın ki maçlar

Başakşehir - ts

Gs - bjk

Şu maçları hiç izelemese en az 100 bin kişi izler. Düşünün bakim bu 100 bin kişiden kaç kişi bu seyircisiz oynamama kararı ile üyelik alır.

Dahası tüm futbol müsabakasında oldugunu düşünün ;) tarihi rekor üyelik kazancı yapabilir.

Benim kanaatimce ertelenme olsa idi daha iyiydi.

Allah kimsenin başına vermesin tam uykuya dalacağım sırada yataktan zıplıyorum bir an. Sanki tansiyonum bir anda yükseliyor geri normale dönüyor. O sorunu yaşamadığım zamanda uyuyamıyorum

Beyin ve sinir cerrahisine randevu al dostum. Bende de küçük yaşta buna benzer sıkıntı vardı ilaç ve doktor tavsiyesi ile geçti.

Bende uykuya dalıcam esnasında ani düşme, çarpma, bir elektirik şoku ile uyanma vardı. Megersem kendimi tamamen haraketsiz işlevsiz bıraktığım için beyin öldü sanıp sinir yolları vasıtasıyla vücuda elektirik gönderiyormuş uyandırmak için. Ani düşme hissi ile uyanıyordum.

Merhaba arkadaşlar

DOĞALGAZ FATURASI ÖDEMELİ ÇEKİLİŞ VİDEOSU! Abone Olan Herkes Katılabilir #çekiliş #ödül

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Neyzen dostum nereye yorum yapacağız yorum bölümü yok o video da.

Bu arada başarılar devamını dilerim.

Aynen hocam 23 şubatta sistem varmış. Mart ilk haftası sibirya varmış. Kutup girdabı karadenizde oluşacakmış?. Sibiryasıydı izlandasıydı iskandinavyasıydı hepsi bize inecekmiş???

Yoo bu gecen sistem oymuş öyle diyorlar halbuki sistem gelmeden çerez atıştırmalık diyen şahıslar sosyal medyalarda konuşanlar. Şimdi utanmadan tebrik mesajı alıyorlar ona gülüyorum.