Abi Şile Köyleri 150 rakımın üstünde ne kadar yağar
Özelikle Şile tarafı rakım pek önemli değil soguma çok iyi güzel kar yagışı alırsınız. En az 10 cm garanti.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAbi Şile Köyleri 150 rakımın üstünde ne kadar yağar
Özelikle Şile tarafı rakım pek önemli değil soguma çok iyi güzel kar yagışı alırsınız. En az 10 cm garanti.
İSTANBUL DA SİSTEM BAŞINDAN SONUNA DOGRU DEVAM İSTİKRAR. YAGIŞ BAKIMINDAN FAZLA KAR YAGIŞI OLMA DURUMU ANADOLU YAKASI HATTA ANADOLU YAKASININ DOGU KISMI KOCAELİ İLİNE YAKIN İLÇELER. ETKİN KAR YAĞIŞI GÖREBİLİR.
Beyler her şey yagışa bakar soguk garanti cepte olay sadece yagış onu da şuan süper bilgisayarlar bile kestiremez.
Olasalık olarak sizlere bilgi vereceğiz.
Sivas ne oldu üle öyle aaaa
Marmara denizi sakin kaldı rahatladım
Tüm enerji elazıg da patladı. Bir sonraki güçlü enerji İzmit civarı olabilir. Sakinlik ten korkmak lazım. Aslında
Beyler şu konuya açıklık getirelim 2017 efsanesi son saatlerde büyük değişim gösterdi. Siklonik sistemleri modeller tam net olarak çözemiyor. Ortada dönen derinleşen siklon var. Bu yüzden kar yagar yagmaz durumlarına girmeyin şu hali ile bile çok güzel kar yagışı alırız. Marmaradan Karadenize iç anadolu ya dogu ya.
Pazartesi akşamı çıktıları bize nere de ne de olacağını büyük ölçüde gösterecek.
Farkında mıyız bilmiyorum ama dünya da ciddi anlamda bir küresel ısınma yada küresel iklim bozukluğu sebebi ile yer altı kaynakları ve ona bağlı bozulmalar volkanik tepkimeleri tetiklediği gibi bir çok fay hattını da tetiklemiş durumda.
Her geçen gün ileri teknoloji ile yayılan radyoaktif dalgalar, sismik hareketler kullanılan ve tüketilen eşyalar araçlar gereçler yavaş bir nevi kendi sonumuzu hazırlıyoruz.
Varmi Şubat'ta Karadeniz kıyılara kar ama şöyle 2 gün olanından ?
Bu bölgeler batıya göre şanslı yine batı olarak bizler giden sistemleri izler olduk.
Gelen deki yagış gelmeden önceki görüntüsü ne yazık ki ana kuvvet Gebze Pendik Kocaeli tarafına dogru gidiyor.
3 km uzaklıkta geçen devasa kütleleri görünce insan ister istemez moralsiz oluyor. Avrupa yakası kar yagıyor felan diyor ama bunları görün Bi.
Gazetelerde Tokat haritadan silindi manşeti vardı o zamanlarda.
Ben onu büyük Türkiye depremi Erzincan diye hatırlıyorum Erbaa da yerle bir olmuştu.
https://kartalotel.com/canli-yayin/ Bolu Kartalkaya bakmanızı tavsiye ederim kar severler
Kardan bişi gözükmüyor dostum ![]()
![]()
Aldıgım haberlere göre daha 23 ocak sistemi girmeden köy yolları kapanmış çok etkili tipi varmış.kar kalınlığı 40 cm olmuş. Bakalım 23 ocak sistemi neler yapacak.
23-24 ocak sisteminde kar görür mü? Ankara
Bölgeden sorunuz burda soru cevap yapmayalım
Şu sistemde İstanbula yogun yagış girişi olmuş olsa sıcaklıkları direkt etkiler en az 2 ila 4 derece artırır