Sinan hocamızı tebrik ediyorum nokta atışı yaptı. Tarih vermek her yiğidin harcı değil.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Teşekkür dostlar.
Saol teşekkür ederim kardeşim.
yok oğlan daha kendi başına gidemiyor. Kısa aralarla yürüyüşler başladı.bakalım bir kaç aya kendi başına gider inşallah
-
En yüksek 4.2
En düşük -2.4
-
En yüksek 4.4
En düşük 0.8
-
Yarışma için son saatlar katılım yapacaklar acele etsin.
-
En yüksek 7.2
En düşük 3.8
Herkese başarılar.
-
En yüksek -5.5
En düşük - 13.8
-
Emre Ataşehir şanslı dostum sormana gerek yok artık tanıyorum seni.
-
En yüksek 4.1
En düşük 0.2
Herkese başarılar...
-
20 Ocak ve sonrası durumlar olabilir. Aslında 23-25 gibi. Beklediğim sistemin daha erken girişi söz konusu.
Ay sonun daki güçlü sistem beklentisinden önce ilk hedefimiz 20 si ve sonrası gelecek sisteme bakalım.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Daha ne olsun Sinan hocam 1 senelik tahmin.
Hatırlıyorum geçen sene Aralık ayı 6 sında yapmıştınız.
-
BİLGİLENDİRME.!!!?
7 Ocak gecesi 8 Ocak gecesine kadar tam manasıyla tutucu kar durumları oluşacak bunun haricinde yağışlar sulu kar ve kky göreceğiz.
Ve cm hesabı yapmaksızın yağışa bağlı kar yağışları göreceğiz.
-
Ve son olarak kar havasına 9 Ocak öğle saatlerinden sonra veda edeceğiz.
Herkese iyi akşamlar dilerim.
-
Kar haberi bekleyenler için bu gece yine sulu kar durumları olacak Marmara genelinde. Soğuklar yine sınırıda kalacak. Örtü yapacak tutacak bir kar durumu yok.
Ertesi gün için ise yani 6 Ocak gece saatlerine doğru -7 -8 durumlar ortaya çıkıyor bununla birlikte yüksek kesimlerde hafif örtü oluşabilecek.(Arabaların üstünün tutması çatıların ufaktan beyazlaması gibi)
7 Ocak gün içerisinde durumlar yine aynı şekilde olacak. Yüksek kesimlerde hafif örtü kar durumları devam edecek.
Esas kar durumu ise 7 Ocak akşam geç saatlerde gelecek ve Marmara Trakya başta olmak üzere orta Ege bölümüne kadar uzanan bir dalga geçişi olacak 7 ocağı 8 ocağa bağlayan gece saatlerinden itibaren artık saf kar yani tutucu kar havası hakim olacak.
Yağışa bağlı olarak güzel kar görme şansımız olacak.