Ben fazla yaşamam dayım en fazla 50-55
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sakalimiz yokki agarsın
-
Whisper bende dün akşam uefa ligi maçlarına baktım dayım kendimizden utandım.neden mi ismini cismini daha yeni yeni duydugumuz takımlar 16 turda oynuyor. Ve ülkemizde 3 büyüklere şampiyonlar ligi edası ile oynayan bir kaç ünlü takımımızın olmaması utanç verici yazıklar olsun diyorum.
Haftaya fener maçı var diye önemli futbolcularına yer vermeyen kulüpler utansın ne diyelim
-
Çay yokmu.. vallah satarım ocağı sonra ketil ile sallama
edersiniz.

-
-
Doğum günün kutlu olsun >>>WinteR<<< dostun Rabbim sağlık,mutluluk dolu Ailen le bir ömür nasip etsin
Teşekkür ederim reis.Hep beraber nice sağlıklı mutlu günlere erişmek dileği ile...
-
-
Belki bu sene yaz çok geç gelebilir yada çok kısa sürebilir.
Teorik olarak efsane adı verdiğimiz sistemlerin bize gelişi dünyanın dönüş esnasında atmosfer ve polar vorteksin kimi kısmı yerlere yoğunluk vermesi kısmı yerlere ise anti- blok diğer tabiri ile mevsimsel dışı sıcaklık iklim vermesi.
Bu kışın özeti bakaraksak Aralık son haftasından bu yana kadar süren Sibirya yb etkilerini çoğunlukla gördük.tam herşey olacak geliyor derken bu kez başka faktörler ortaya çıktı. Ciddi bir durum var ortada sistemlerin gelmemesi yada etkisiz gelmesinin sebebi zamanla alakalı olabilir.yada birçok potansiyel evrenlerin artık bittiğini anlayabiliriz.
Son olarak şimdi güncel modellerde ki sistem durumu için olamaz kesinlikle denilmez. Sıra bizde olabilir Mart 15-20 sine kadar devam
-
Varsa fotoğraf video atabilirsiniz.. KaanEmre59
-
Öncelikle sitemize emeklerinden dolayı teşekkür ederim kardeşim. Bizler burda bir aileyiz elbette döneceksin. Sana diğer okul ve iş hayatında başarılar dilerim. Önce okul sonra burası. bizler burda senin yokluğunu hissetirmeyecegiz her zaman kapımız ve gönlümüz açık.
Sende hakkını helal et. Hayatında başarılar diliyorum.
Bizleri unutma arada da olsa yaz.:bb:
-
Evet arkadaşlar 4 Şubat tarihinde yazdıklarım hem fikir hemde yarın öğleden sonra 2-3 gibi karayel iyiden kendini hissetirecek. Dikkat edeceğimiz konu ise trkaya ya öğlen sonu İstanbula ise akşam 8-9 gibi 850 hpa modelde -4 girişi vardır.
Burda altını çizmek lazım yüksek kesimlerde ortalama baz alınarak yapılan 850 hpa da -4 durumu mevkisi yüksek kesimlerde -5 -6 diye değişiklik göstereceği gibi yine mevkisi düşük metrelerde olan yerler için ise 850 hpa durumu -2 -1 hatta 0 derece olacağı için kky ve donan yağmur olarak yağışlar görülebilir.
Rakımı yüksek kesimlerde ise saf kar durumu vardır. Tutucu olurmu orası Allah Kerim.

-
Erken gelmez gibi çünkü önce yb etkisi olacak önce deniz etkili sistemi atlatmamız lazım.
-
Ayrica 17-18 Şubat gibi azorun konumu soğukların duruşu jet akımı ve diğer sinoptikler çok önemli
22:kary: diye ateş etmiştik biz hadi bakalım :hmm: -
7 Ocak 2017 gibi görünüyor hadi bakalım.
-
Sizlere bahsettiğiniz 22 Şubat sistemi inşaallah kaybolmadan gelir :üzgün2: