allah anali babali buyutsun saglikli uzun omurlu olsun
Amin hocam. Cümlemize teşekkür ederim.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturallah anali babali buyutsun saglikli uzun omurlu olsun
Amin hocam. Cümlemize teşekkür ederim.
Beyler boşuna ağlamayın. Bahsini yaptık konuştuk :thumbup: sıcak seneryolar çıkacak dedim geri bozacak dedik.
Hatta 8 Şubat sistemini 1 aydan öncesinden dedik galiba değil mi :lol:
Okuyun isterseniz.
Konu açık :aha da bu:
@whisper niye dayım 4-0 5-0 mı olması gerekiyor. Gayet iyi ligin 2 haftası yeni başladı kiminde yeni hoca yeni başkan kiminde yeni futbolcu gelen giden durumları.
Takımlar yerli yerine otursun. Sonra Akkoyun kara koyun çıkar meydana. :thumbup:
Yarışmaya katılan arkadaşlar lütfen yazım hatası yapmayın - ve + durumlarına dikkat.
Örnek veriyorum şu şekilde: en yüksek=-5.5 diye yazarak sonra ben yanlış yazdım en düşük olacaktı durumları olmasın. boşluk bırakınız. Eksi işareti yazıdan ve eşittir işaretinden ayrı olsun.
Doğru olan En yüksek = 5.5
En düşük = -3.1
Herkese başarılar..
En yüksek = 5.6
En düşük = -2.6
Herkese başarılar dilerim.. :thumbup:
Allah bagislasin. Salih bir evlad olmayi nasip etsin
amin.teşekkür ederim kardeşim.
Tüm arkadaşlarıma burdan çok çok teşekkürler ederim. Allah razı olsun hepinizden.
Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.saglikli sıhhatli vatana millete dinine bağlı büyütmeyi nasip etsin .
Sistemin giriş saatini daha önceden yorumlarla bildirmiş olduğumuz gibi şuan 3-5 saat arası bir vade uzadı yani sistem 22 gecesi 23 sabah karşı giriş yapacak
kar yağışı için açıklama akşam mı yapılacak
evet detaylı bilgi verilecek
Arkadaşlar Aglama duvarı konusu nedir acaba açıklayabilecek olan var mı
burası model konusunda konuşulmaması gereken yorum mesajların yazıldığı çizildiği yerdir.burda her türlü modellerle ilgili düşüncelerinizi yazabilirsiniz.
Sakin herşey yolunda bir sistem bekliyorum kocamannnnnnnnn. :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rolleyes:
hocam 400 lü 500 lü sağetlere ne kadar güvenilirki ?
Ama sostem yakiyo be :catisma: :sniper:
bu saatlerde olacak yada bu modele güvenin diye atmadım herhalde modelden anlıyorsun gücünü ve kalitesini gör diye attım biraz daha guclencek nasip olursa
Ufaktan bir sinerji