@meteorolog21 bak dostum modelde + işareti olan yer senin mevki gerisini sen düşün çok şansız bir durumdasın baktım yine yağış geliyor soğuma yok soğuma var yağış hatta hatta hava açık bulut yok değişime çok az orantı da olsa açık
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
@meteorolog21

Diyarbakır Bismil bölgesi 543 m rakıma sahip olup güney doğu bölgesinin en az kar alan bölgelerinden biri olup yukarıdaki modele baktığımızda komşu il ve ilçeler metrelik kar alacakken vallahi bulunduğunuz bölge anti kar bölgesi resmen .
Şuan modeller de kar durumunuz yoktur.
Daha güçlü etkili. Bir sistemle anca -
hocam kocaeli-başiskele 24 rakim hocam kar gorurmuyuz ?
Başiskele olarak dogrumu nere yakın ilçe olarak bilinen
-
Kar iptal demişsinniz. Sanırım söylediklerim anlaşılmadi.
-

18 Ocak sabah saatlerinde rüzgarın karayele dönmesi ile şiddetli bir sıcaklık düşüşü yaşanacak 9 lu derecelerden max 3 dereceleri görecek olmanız akabinde ilk olarak Kazdağı milli parkı civarı kar yağışları getirecek. Mevkiniz buraya yakın ise sizin de kısa süreli kar yağışı görme imkanınız vardır.
Akşam saatlerine doğru iyice sistem etkisi ile Kazdağı milli parkı civarı görsel bir kar alacaktır.
Sistem geceden sonra ve Karayel'in sona ermesi ile yağış bitecektir. -
Balıkesir Edremit mi @DarKNigHT
-
@DarKNigHT neye göre iptal ediliyor. MGM nin tahminine göre sistem değerlendirmesi yapacaksak burda her gün sistem haberi ve aynı anda da sistem yok olma haberi vermemiz gerekir.
-
Arkadaşlar bu diyagramların üstüne fazla düşmeyin. Modellere göre değişken bir veridir.varsa soru yada aklınıza takılan her türlü durum için bize ulaşabilirsiniz
-
En yüksek = 8.3
En düşük = 2.2
Herkese başarılar.. :thumbup: -
en yüksek - 10,1
en düşük - 0,6Dostum onu düzenle o şekilde kabul edilir en azından = koy
-
-
-
Veri geliyor birazdan takipte kalın :thumbup:
-
Bak o en son yere düşen İzlanda sağ daki Sibirya :rofl: :ehuehu:
Videonun sonundaki adam ( Şenol da Sinan reis) -
Azordan beklenen hareket
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.