Arkadaşlar konuyu muhabbete çevirmeyelim.burda amacımız sizlere teknolojik imkanlarla ve yılların kar sevdalısı olup modelleri analiz etmeyi ve de bunları sizlerle paylaşmayı istediğim için konu açtım.
Başlık belli konun açılış tarihi belli burda kimseye ders vermeye gerek yok şuan sizler ulaşabildiğiniz modellere ve verilere göre konuşup yorum yapıyorsunuz.25 ocak sistemini taa ki 8 Ocak durumları var iken burda sizlere bahsettik ama asıl olan asıl sistem buda değil yalnızca bunu bilin.
Tedbirlerinizi alın tarihe büyük harfle not alınacak tipte bir sistem yolda Allah'ın izni ile
Takip bizden takdir yüce yaradan dan ..
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Sevgililer gününü Şubat 5 almaları lazım acil durum :aha da bu:
Takibi bizden takdiri cenabı haktan
-
ilk önce bi 24 ocak alalım sonra 8 şubat vizyona girer
24 Ocak dediğin onun yanında çerez tabiki o sistem de önemli asıl oğlan konunun ana sistemin efsaneler başlıyor başlığının vizyonu fragmanı 25 Ocak gibi başlar asıl filim yukaridaki tarihi baz alın
-
hocam birşey söylemek istiyorum 8 şubat yada 14 şubat gibi bi sistem gelirse adını *SEVGİLİLER* gibi birşey koysak mi acaba?

zaten sistemin gücü sevgililer gününüde kapyasayacak şekilde olacak boşuna TV ilk kez demiyorum
-
8 şµвɑт ( тν'∂є ɨℓќ ќєẕ)
Çok yakında fragmanı...
-
Allahım ömrünü uzun bahtını açık etsin. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun.
Hadi gözün aydın benden erkenci çıktın üstad sıra bende gerçi benimki kar bekler :rofl: -
Ooo perşembe karayel var -4 ve üzeri iş yapar
-
Ben ne dedim yahu şimdi gerçekler acıdır. Hiç kıvırma ya gerek yok hava yaşam doğa iklim bunlar hep birbirine bağlıdır
-
Belki işin gırgırı ederseniz ama şu tespit çok doğru nüfus arttı ( Suriyeliler) yapılaşma hızlanarak artıyor yeşillik ve doğa yok oluyor buda 3
-
neden ki soğuk havaları mı gömcek ?(
ek iş olarak yapıyor istersen sorabilirsin yada ölüm kalım durumu varsa müsait bir yerden yer ayarlattırabilirsiniz
-
@Sibiryali hocam şimdi duvaları yumrukluyodur
yok oturmuş mezar kazıyor
-
An itibariyle Beykozda karla karışık başladı...
-
Suan camdan disari baktim ve hic beklememistim. Kar taneleri gozuluyor. Dew point 0 dereceye inmesiyle karlakarisik yagmur basladi.
mevkiniz neresi
-
Yarın öğle saatlerinde sonra dewpoint devreye giriyor İstanbul için saf kar alarmı öğlen saatlerinde sonra başlıyor....
-
Larin bence çok iyi transfer 22 yaşında genç daha burda kendini ispatlayacaktır
adamın takıma ile görüşmeden almışlar bu fikodan korkulur valla kızı sevgilisinin elinden çekip almak gibi :rofl: