Cuma gecemiz mübarek olsun.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-

Şimdi bu modeli niye attım neden attım bunu izaha gerek yok geldim attım.
:love:
Arkadaşlar 16 Kasım skewt perşembe 20:00 güncellemesi model 1 baktığımız da yaklaşık deniz seviyesinden baz aldığınızda 9100 FT yani metre yükseklikte ki hava durumunu söylüyor bize.
Diğer modelde ise 93 metredeki yükseklikteki sıcaklık. Birde bugünkü donma noktasına bakalım.
198 metredeki sıcaklık :aha da bu:
Havada muhtemelen st-sc tipli bulutlar oluşacak bunun anlamı soğuk hava bulutları olmayacak kar ve kar yağışına etki bir durum yok.
Modeller İstanbul ili için geçerlidir -

[url=https://hizliresim.com/nJbqbN]
[/
Anlık yıldırım şimşek hava olayları -
@whisper dayım bırak feneri aynı Gfs gibi tat vermiyor. 2 yarıya bakmak lazım.yada önümüzdeki maçlara :rofl: :rofl: :ehuehu:
-
-
-
Bende de bu ara vardı içinde 21 tane oyun vardı süper silim kasa.
Bu süper silimlere oyun kimse atamıyordu.
Biz çözdük millet çatır çatır oyun atıyor içine
Benim PS3 ekstra hafıza ile 750 GB dı -
-
@eKo_3425 PlayStation oynuyor musun. Pes FIFA vs
-
Sinan hocam ben Marmara ve İstanbul olmak üzere şuan ki modellerin olumsuz olacağı kanatindeyim.
Kar yağışı için Marmara ve İstanbul için Aralık 10-12 işaret ediyorum takibini yapıyorum birçok modelden şuan olumlu gidiyor %60 şuan cepte -
Arkadaşlar bırakın şu fazla taraftarlığı ben Beşiktaşlıyım geçen sene yeni aldığım Tv yıl kırınca hem 3 bin hem de yeni aldığım 4 bin TL olmak üzere 7 bin TL zararım oldu. BJK kulübü gelip bana bir TV mı verdi yok yada arayıp canınız sağolsun mu dedi yok üstüne lig TV üyelik ücretleri vs gerek yok sesiz sedasız takip edin.
Bakın ben maddi manevi zarara uğrayınca nasıl da kedi gibi oldum. Bu sene o yener öbür sene öbür kü size GS FB TS BJK taraftarısınız diye 1 lira veren varmı -
Modelden anlamayan arkadaşlar mavi çizgiyi baz alın. Diğerleri olasılık
-
-
-
@>>>WinteR<<< hele çabuk damla vallah bitti oldu çaylar.
Bide model yaz ama esas oğlan başrolde olsun inşallahÇaylar umardan :rofl:
Düğün bitti yarın yine var :lol:
Çay
Çay
Dayım yeni
demlede zaten surda gece Güncellemesi bişi kalmadı muhhabet eder içeriz hem güncellemeye ateş ederiz.