18 Kasım 2017 looding....
Geçen senin ilk soğuk kar sistemi.. 17 Kasım
Yağış olmamıştı ama ne soğuk hava hakimdi hatırlayanlar bilir.
Sinan hocam bende senin şöyle 10 Aralık desem ne olur.
Bu kez 2 ila 3 günlük kar beklentisi var. Istanbul gibi güzide memlekete diğer güzel illerimizi sayamaya gerek yok onlar zaten kat kat faydalanacak.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
19 Kasım sonrası bir iniş daha olacak inşallah modelde de ucu gözükmüş :rolleyes:
-
B
:lol: :lol: Gette burnuna buhar çek sinüslerin açılsın hele :fırla:
bu adam resmen içimi okuyor yav. Nereden bildin. :aptalmisin:
-
Üle bide büyük bardakla içiyor
-
Elektrik yoktu, şarjz yoktu :cursing:
Çaylar sizden, cepten
edersek büyük görsel atıyor.Bak sen bahaneler gel. İşin ucunda bulaşık var ben yıkarım.dayı ayıp ediyon sen demle senin
güzel oluyor . -
Cuma gecemiz mübarek olsun. Allahım vatanımızı milletimizi böyle mübarek geceler günler hörmetine korusun.vatanımızı bölmeye çalışanları, bizlere tuzak kuranları o tuzak ile yerle bir et Allahım.Biz Günahkar kuluz ne olur Bizleri affet.
Kıyıda köşede,sahipsiz kalmış, gözleri yollarda dua bekleyen tüm Müslüman kardeşlerimize peygamber efendimiz (s.a.v) soyundan gelip gelmiş geçmiş tüm peygamberlerimiz için EL FATİH-A -
Suan dışarda öyle soğuk ayaz bir hava hakim derece termometrede 4 üzerine gösteriyor.
Çay yokmu @whisper dayım nerelerdesin. Yine mi misafirliğe kaçtın. Başım çatlıyor :kahretsin: -
Valla hocam bu sene Sibirya bize komşu olacak gibi duruyor. Kimse durduk yere böyle peşi sırası devam eden modeller paylasmaz.
Her 100 saat ara ile olur tamam derdim 150 saat te olsa onada tamam ama bu farklı bir boyut olmuş 300 başla 700 lere kadar Balkan merkezine konuşlanmış bir soğuk sistem. İlgimi çekti paylaşayım dedim -
-
Kış beklentilerim kalbi olan izlemesin. :cool: :catisma:

Devam..
Devam...
-
Bilgilendirme;
Konu dışına çıkmayalım. Yorumlara bakılırsa sitemiz uzmanlarını daha çok takip edecek,ders alacak arkadaşlar var.
Neyse konu dışı mesajlara dikkat silinebilir.
[/b] -
-
İstanbul icin yarın yağış yok. Ara ara bulutlanma fakat genelde açık bir o kadar soğuk hava hakim olacak.
Öğleden sonra ciddi anlamda soğuma var
En yüksek 9 en düşük 3 derece ile kuru soğuk çekecegiz. -
-