>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler

Bu kıştan beklentilerim ;
    - İzlanda fazla yatmasın.
    - Sibirya antiksiklonu yeri zamanını bilmeli

Yoksa İzlanda kafayı kaldırıp bu kez Sibirya atağa geçtiğinde ortaya kocaman balonlar çıkıyor bizlerde ha geldi ha geldi derken sistem dogulayıp dogulayıp ülkemizi Ermenistan Azerbaycan hattından sistem süzüle süzüle terkedip gidiyor. X( :olmaz:
    Bol karlı winter le sistemler bizlerle olsun.

Futbolcuya,teknik heyete de kızdım abim.Başkan işi başka,konu şu an var olanların,varlıklarından bihaber olmaları.

kendin dedin dayım haberleri yok bir birlerinden.. :) en azından geçen sezondan ufak tefek iskelet kalmış olsa durum böyle olmazdı alperler lensler volkanlar sağdan soldan bindirme yapardı karsi defansı bogardi. Ama yok işte :lol:

Galatasaray dan ilk yarıya kadar birşey beklemeyin zannedersem tudor Eylül sonunu yada ilk derbi faciasında yollanir. Fakat hızlı toparlanma sistem kurgusu oturursa çok sağlam takım olur. bunun içinde hocanın başarısına bağlı. Futbol bilgime göre 2 yarı Galatasaray güzel bir teknik direktör ile (Fatih terim) çok güçlü bir takım olacaktir. Bu süre zarfında kaybettigi yada kazandığı puanlar lehine yada aleyine olacaktır.

Arkadaşlar futbolcu ve teknik heyete kizmamak lazim. İşin başı klüp başkanları sen elinde mevcut kadronu korumayip yeni sistem yeni iskelet kurmaya kalkarsan dakika 1 gol 1 olur. Şimdi fenerli arkadaşlar kızacak sen en iyi defansı sat en iyi sag kanat futbolcunu elinde tutama yada yerine onun gibi yetenekli oyuncu alma. Git 6.5 ay futbol oynamayan topa vurmayan adama 1 dünya transfer ücreti ver elindeki iyi sayılır futbolcuları bedava denilecek paraya sat sonrada git ismi cismi bilinmeyen takıma yeni. Ha Fenerbahçe belki Burda 3 Atar yada 2-0 yapıp uzatmalara götürür orasi belli değil fakat işi çok zor gol yerse bu kez 4 atması gerekir. Yani olay herşey baskanlardan geciyor.

@UsTaD hocam son paylaşımınız güzel hoş fakat özgür bir forum olduğu için resimdeki kişiyi seven var sevmeyen olur. Bu tür paylaşımlara dikkat edelim. Kişi şahış yada bölüm ismi paylaşmayalım.
    Allah hepimizin Allahı peygamberimiz hepimizin peygamberi. Yaradan ve onun elçisinin bizlere gönderdiği kitap ve hadisleri bizlere yeterlidir. Bu resimdeki tarz kişileri sevmediğim gibi takibini yapmak istemem.

İnnâ cealnâhu kur’ânen arabiyyen leallekum ta’kılûn(ta’kılûne).

Fenerbahçe içinde durum aynı aziz istifa diyorlar kimse bilmiyorki aziz yıldırım istifa etse demirören gibi ne borçlar kalacak fenere kimse bilmiyor.van pirseler naniler lens ve diger defans futbolcularının bonservis veya kiralık maaşları.
    Ayrıca bu iki klüp taraftarsızlık çekiyor seyirici katılımı az. Bu durum gelecek reklam anlaşmalarını sponsorlarıda etkiliyor.

Arkadaşlar Galatasaray klubunün durumu çok ciddi bir sıkıntı içinde. Parasal olarak bu sene yönetim istifa etse bile yeni gelecek aday yine klup futbolcularının bir çok kısmı ile mecbur devam etmek zorunda bu sene yapılan transferler de abartılı şekilde para harcandı.ve malesef cogu transferde fos çıktı.
    Şuanki başkan küçülmekten bahsediyor.
    Fakat öyle bir durum varki gözüm zaten hiç tutmamıştı bu başkan ve yönetimini ilk geldiklerinde ve aday olacakları zaman yaptıkları açıklamaları okuyun yada dinleyin ne vaaatler neler söylemişlerdi şuan klüp batak durumda.
    Allah yardımcıları olsun. Büyük bir klüp olan galatatasay inşallah düzgün bir yönetime ( hırsız olmayan ) kavuşur.

Gsfb skor 3-0 beşiktaşın skor bildim 2-1 diye.

ben daha iddaa oynamıyorum hasan. Hep tek maçtan yatıyor kupon üzerimde sanki bir kara bulut var en son 2 gün önce oynadım real bayrn macına ilk yarı 0 verdim a.madrid macına iy 2 verdim beşiktaşa da vermiştim mac sonucu 3 tane daha iy oynadigım maç vardı sen tut 1.45 orandan yat. Maç istatiaklerine baktım 16 korner vuruşu topla oynama %68 isabetli şut 7 sonuç 0-0 :cursing: