Galatasarayın arsenal le o penaltılarda ne yaşadım bi ben bi Allah biliyor. Popescu desem hemen o gün simdiki gibi alkınıza gelir.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
hasan lyon hiç oynamadı bitik bir lyon vardı her atak beşiktaştan geldi diye bir söylem söylediğimizi yada konuştuğumuzu anlamışsın sen.
Asıl olay beşiktaş bu sene avrupa maçlarında ülkemiz adına çok güzel puanlar kazandı sadece 2 maglubiyet aldı. Bu 2 maglubiyete maglum geçen haftaki hatalı 2-1 lyon maçı ve dinomo kiev maçı.tutugum için demiyorum bunu bursasporda yapsa yenimalatyasporda yapsa gs fb ts de yapsa tebrik etmesini bilmek gerekir.olayı taraftarlık yönüne çekmeyelim. Lige istedigini söylemekte özgürsün. -
Hayat taliscanın 101 dakika da 3 direk arasına boş sayılcak kalaye vurdugu topun dışarı çıkması kadar acı.
Lacazet in karşı karşıya vurdugu topun direkte patlaması kadarda şanslı olması :banned: -
skoru etki eden bir durum yok ama eli görmedi babelin pasında. Son 45 dakikada daha top defanstan çıkmadan karanbol yaşanırken direk bitirdi.
-
oguzhan ve Q7 cıkması lazım bitik oynuyorlar.
-
Hakem sizce nasıl bence berbat. Bu arada beşiktaşın defansıda berbat marcelo mumla aranıyor. Adamlar saglı sollu vızır vızır geciyor.
-
o degilde bu akşamki maçta hakem 2 oyuncuyu da atmadı bilerek gerci bayernli futbolcu sonrdan atıldı da penalti pozisyonunda real li casemiro 2 sarıdan atılması lazimdı belki atılsa bayern turu alırdı.hakem hatası her türlü sonuç çıkarabiliyor
-
bir besiktaşlı olarak gs fb derbisine gitmeyi düşünüyorum. Sizden gitmeyi düşüneniz varmı.?
-
Sonra adı ronaldo oluyor işte son ronaldo golü alda at resmen. :cursing:
-
arkadaş bugün bi bilet alamadım yahu site çöktü nasıl bir sistem yapiyorlarsa 3 dk bilet mi biter. Karaborsacı işi kesin bu passolig işi çok kötü oldu.
-
Hayırlı Cumalar. Allahın bolluk ve bereketi üstümüzde olur.saglık ve huzur dolu günler geçirmemiz dilegi ile.
-
-
ben bi bardak su alayım. :ehuehu:
-
bu güzel sisteme salep içilir.. :fırla: aman whisper dayım geliyo kaçın.
-